Hazırlıkta Çaykur Rize Kaçtı, Antalya Yakaladı

Çaykur Rizespor, Erzurum’da Antalyaspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında 2 kez öne geçmesine rağmen karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile Antalyaspor, hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı. Yeşil Mavililerin gollerini 20. Dakikada Vedat Muric’in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Samudio ve 75. Dakikada Vedat Muric kaydetti.

Çaykur Rizespor karşılaşmaya Cihan, Fink, Ramos, Montassar Talbi, Mehmet Uslu, Petrucci, Ali Çamdalı, Oğulcan, Mustafa Saymak, Samudio ve Vedat Muric onbiriyle çıkarken, Gökhan Hervenik, Koray, Orhan, Emir Han, Abdullah, Recep Niyaz, Alperen, Çınar Tarhan, Robin Yalçın ve Eren yedekler arasında yer aldı.

Antalyaspor ise Çaykur Rizespor karşısına Ozan, Halim, Yusuf, Drole, Akın, Deniz, Bahadır, Yekta, Harun, Birkan ve Cenk onbiriyle çıktı. Güney ekibinde Ferhat, Diego Angelo, Osman, Nazım, Da Silva, Campos, Marques, Kenan, Doukara, Chico ve Mustafa yedekler arasında yer aldı.

Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde takımların ilk hazırlık maçının ilk yarısı, Çaykur Rizespor'dan Braian Samudio'nun 20. Dakikada penaltıdan, Antalyaspor'dan Yekta Kurtuluş'un 33. dakikada serbest vuruştan attığı gollerle 1-1 tamamlandı.

İkinci yarıya Çaykur Rizespor Ramos’un yerine Koray’ı, Mehmet Uslu’nun yerine Emir Han’ı, Fink’in yerine Orhan’ı, Ali Çamdalı’nın yerine Recep Niyaz’ı Mustafa Saymak’ın yerine Çınar Tarhan’ı ve Petrucci’nin yerine Abdullah’ı alarak başladı. Bu bölümde ayrıca Cihan, Samudio, Oğulcan ve Motassar Talbi yerlerini Gökhan, Robin Yalçın, Eren ve Alperen’e bıraktı.

İkinci yarıda Çaykur Rizespor'dan Vedat Muriç'in 75. dakikada kafa ile ve Antalyaspor'dan Souleymane Doukara'nın 83. dakikada attığı gollerle mücadele 2-2 berabere sona erdi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar