Her Yer Okul Dedi, Evinin Bahçesini Sınıfa Çevirerek 23 Nisan’ı Kutladı

Rize’nin Ardeşen ilçesinde yaşayan 2. sınıf öğrencisi Tuğçe Yakıcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evinin bahçesini sınıfına çevirerek kutladı

Rize’nin Ardeşen ilçesinde Trabzon Birey Okulları 2. Sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Tuğçe Yakıcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Işıklı Konaktepe Mahallesindeki evinin bahçesini "Her yer okul" diyerek sınıfa çevirdi.

23 Nisan Bayramına ilişkin, “Okul sadece, dört yanı duvarla çevrili, üzerinde damı olan yer değildir. Okul her yerdir, sırasında bir orman, sırasında dağ başı, öğrenmenin, bilginin var olduğu her yer okuldur.” şeklinde konuşan 2/A sınıfı öğrencisi Tuğçe Yakıcı, ardından 100. yıl coşkusuyla “Bugün 23 Nisan” isimli şiiri okudu.

Bahçede ayrıca “Corona sen bizi; eğitimimizden, öğrenme arzumuzdan, güzelliklerimizi paylaşma çabamızdan, 100 yıl coşkumuzu kutlama isteğimizden, uzak tutabileceğini mi sanmıştınız? ” yazılı bir dövize yer verdi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar