Hikmet Karaman'dan Ersun Yanal'a Olay Sözler!

Süper Lig'e veda eden Çaykur Rizespor'da teknik direktörü Hikmet Karaman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TRTSpor'da yayınlanan ve sahur saatlerine denk gelen Stadyum programına telefonla bağlanan Karaman, Trabzonspor'un hocası Ersun Yanal için zehir zemberek ifadeler kullandı. Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ali Gültiken’î de sert sözlerle eleştirdi.

Karaman, program sunucusu Ersin Düzen’in “Göreve devam edecek misiniz” sorusuna da cevap vererek, ‘’Bu konu çok sıcak bir konu. Bu konuyla ilgili mutlaka bir öz eleştiri, mutlaka bir başkan var, yönetim var, daha farklı yerler var.  Bunun bir özeti çıkacak. Bu takım 36 puanla veya çok küçük nüanslarla küme düştü. Bunu mutlaka değerlendireceğiz. Bu takım oynadığı futbolla, verdiği mücadeleyle, oynadığımız bütün maçlara bakın. Devam edilip edilmeyeceği yönetimle oturup bunlar değerlendirildikten sonra karar verilir.’’ dedi.

İŞTE HİKMET KARAMAN'IN TELEFON BAĞLANTISINDA SARFETTİĞİ SÖZLER

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar