İşte Gerçek Trabzonsporlu! Trabzonspor, Bursa ve Kayseri’ye Maç Sattı

Gerçek Trabzonspor taraftarları, Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un önünü keserek, Trabzonspor’un geçen yıl Bursaspor ile Kayserispor’a maç sattığını haykırdı.

Trabzonspor’un geçen yıl Süper Ligden düşen Çaykur Rizespor’un küme düşme potasındaki rakiplerinden Kayserispor ve Bursaspor’a mağlup olması Trabzonspor’un şike yaptığı iddialarını gündeme taşımış hatta Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Av.  Ali Sürmen başta olmak üzere Trabzon spor camiasından bir çok isim ve spor yazarı Trabzonspor’un şike yaptığı imasında bulunarak, kendi takımına ateş püskürmüş, Av. Sürmen “bu leke temizlenmez” demişti. Gerçek Trabzonspor taraftarları da Trabzonspor'un şike yaptığı imasında bulunmuştu. İşte öyle bir taraftar, Trabzon Valisi Yücel Yavuz'a Trabzonspor'un maç sattığı şikyetinde bulundu.

Trabzonspor’un geçen yıl Süper Ligin 30. Haftasında Kayserispor ve ligin son haftasında ise Bursaspor ile Trabzon’da oynadığı her iki karşılaşmada da 1-0 öne geçmesine rağmen Kayserispor’a 3-2, Bursaspor’a 2-1 mağlup olması sonucu ligi 36 puanda tamamlayan  Çaykur Rizespor, 38 puanlı Bursaspor ve Kayserispor’un ardında kalarak Süper Ligden küme düşen 3. Takım olmuştu. Ancak, Trabzonspor’un Kayserispor ve Bursaspor karşılaşmaları ise spor camiasında ve hafızalarda kara bir leke olarak yer almıştı.

Hal böyle iken Trabzonspor’un geçen hafta sonu evinde Teleset Mobilya Akhisarspor'a 6-1 mağlup olmasıyla gerçek Trabzonspor taraftarları da Trabzonspor’un Kayserispor ve Bursaspor’a maç satarak şike yaptığını dillendirmeye başladı.

Akhisarspor'un 6-1 galibiyetiyle sona eren karşılaşma sonrası stadyumdan çıkan ve makam aracına binmek isteyen Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un önünü kesen bir grup Trabzonspor taraftarı, Trabzonspor’un Kayserispor ve Bursaspor’a maç sattığını haykırdı. Vali Yavuz’a inceleme başlatması talebinde bulunan aynı taraftar Ersun Yanal’ın kirli bir adam olduğunu söyledi. Vali Yavuz ise taraftardan sakin olmasını istedi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar