İtfaiye Haftası Dolayısıyla Rize'de Şehir Turu Atıldı

Her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiye Haftası” nedeniyle Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı araçlar şehir turu attı.

Rize Belediyesi İtfaiye ekipleri, İtfaiye teşkilatının 307. kuruluş yıldönümünde itfaiye araçlarıyla konvoy düzenledi.

İtfaiye Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Rize Belediyesi İtfaiye Müdürü Uğur Minder, bu yıl İtfaiye Haftasının 307. yıldönümünün kutlanmakta olduğunu belirterek, İtfaiyeciliğin birçok riski beraberinde taşıyan zor ve meşakkatli bir meslek olduğunu kaydetti.

Tüm risklere rağmen kuruluş amacını karşılıksız yardım anlayışından alan itfaiye çalışanlarının başkalarına yardımcı olabilmek için büyük bir özveri ve gayretle, gerekirse canları pahasına görevlerini yerine getirdiklerini ifade eden Minder, İtfaiye Haftası nedeniyle kentte çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, İtfaiyecilik Haftasını ve İtfaiye Teşkilatı'nın 307. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar