Köprü yola uymayınca dolgu çalışması yapıldı!

Rize'de merkeze bağlı Gündoğdu-Veliköy yolu üzerinde DSİ tarafından yolu karşı tarafa bağlayacak olan köprünün yüksekliği yola uymayınca köprüyü yola uydurmak için dolgu çalışması yapılmaya başlandı.

Veliköy’e 1 km mesafede bulunan ve yolu karşı tarafa bağlayacak dere üzerinde DSİ tarafından yapılan köprü her iki tarafın yoluna paralel olmayınca bu kez yapılan köprünün kenarlarına yüksek betonlar dökülerek köprü üzerinde dolgu yapılması kararlaştırıldı. Çalışmalarına başlanan köprü üzerindeki beton bloklar bittiğinde köprü üzerinde hafriyat dolgusu yapılarak her iki bağlantının normal seviyeye gelmesi sağlanacağı belirtilirken, DSİ tarafından konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Vatandaşlar yapılan çalışmalara tepki gösterirken, yöre sakinlerinden 77 yaşındaki Ayten İpek (77) yaptığı açıklamada,''Bu yol burada hiç uygun olmadı. Mühendisler daha iyi bilir ancak şık durmadı. Bence bunu yaparken yan yaptılar. Burada dere geldiği vakit bunu alır gider. bu köprünün direklerini daha yüksek yapmaları doğru olurdu. Şimdi yaptıkları işi başka şekle uydurmaya çalışıyorlar'' ifadesini kullandı. 

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar