Koronavirüsten Hayatını Kaybeden Sağlık Çalışanları İçin Meslektaşları Türkü Söyledi

Trabzon'da sağlık çalışanları Koronavirüsüne karşı verilen mücadelede hayatlarını kaybeden meslektaşları için "Ne ağlarsın benim zülfü siyahım" türküsünü seslendirdi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle görevleri başındayken hayatlarını kaybeden sağlık çalışanları için meslektaşları kamera karşısına geçti.

Trabzon'da çeşitli hastanelerde görev yapan sağlık çalışanlarından kimi eline aldığı enstrümanla kimi ise karşısına geçtiği mikrofondan "Ne ağlarsın benim zülfü siyahım" türküsünü yeniden yorumladı.

Kovid-19 ile mücadelede hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının anısını yaşatmak için türkü söyleyen sağlık çalışanları sosyal medyada kısa sürede büyük beğeni topladı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar