Noter Katibi ÇAYKUR Kura Çekiminde Taşların Azizliğine Uğradı

ÇAYKUR'un mevsimlik işçi alımına ait kura çekiminde Gündoğdu Çay Fabrikasının 9. sırasındaki asıl işçi sıra numarası çekilirken noter katibi yapışık taşların azizliğine uğradı.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünün (ÇAYKUR)’un Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'daki 46 fabrikasında çalışacak mevsimlik işçilerin belirlenmesi için kura çekimi, Rize Yenişehir Spor Salonu'nda yapıldı.

Rize 3. Noteri Melahat İbrişim’in kontrolünde noter katibi Ulaş Turanlı tarafından çekilen kura sonucunda işe girmeye hak kazanan adaylar belli oldu.

Gündoğdu Çay Fabrikası kurası çekilirken noter katibi Ulaş Turanlı, kura taşlarının azizliğine uğradı. İki taş numarası birbirine yapışık çıkınca Turanlı, taşları yeniden kura kutusuna atmak zorunda kaldı.

Gündoğdu Çay Fabrikası’nda işe girmeye hak kazanacak 10 asıl kurası çekimi sırasında 9. Asıl adayın belirleneceği kura çekiminde kura kutusundan taş çeken noter katibi Ulaş Turanlı, kutu içinde birbirine yapışan taş çekince taşları ayırarak yeniden kura kutusuna attı. Turanlı, daha sonra eliyle kura kutusunu karıştırarak kura çekimine devam etti.

Bu durum Noter Melahat İbrişim tarafından da tutanaklara geçilirken kuranın usulüne uygun bir şekilde gerçekleştirildiği kaydedildi.

Tutanakta şu ifadelere yer verildi: “Kırkdördüncü sıradaki Gündoğdu Çay Fabrikasının dokuzuncu sırasındaki asıl işçi sıra numarasının belirlenmesi esnasında kutudan birbirine yapışmış halde ve üzerindeki numaralar görünmeyecek vaziyette olan iki adet taş çıkması üzerine bu taşlar tekrar kutuya atılarak kutu içerisinde bulunan tüm taşlar tekrar karıştırılmak suretiyle çekilişe devam edilmiştir…” ifadelerine yer verildi.

noter-katibi-caykur-kura-cekiminde-taslarin-azizligine-ugradi...-001.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar