Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Samsun TEKNOFEST'te İlk Ödülünü Aldı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), Samsun Çarşamba Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST KARADENİZ 2022'de ilk ödülünü "Damla Metre" projesi ile aldı.

T3 Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde Samsun Çarşamba Havalimanı'nda devam eden TEKNOFEST KARADENİZ’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), TEKNOFEST girişim programı kapsamında ön kuluçka programında en iyi 20 girişimden birisi seçilerek 100 bin TL ödüle layık bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Fizik Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği mezunu Berkan Emre İnce'nin kurduğu, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Yasin Karan ve Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Soner Tokçalar’ın danışman olduğu İNCE ARGE A.Ş.T3 Girişim Merkezi yürütücülüğünde TEKNOFEST girişim programı kapsamında ön kuluçka programında en iyi 20 girişimden birisi olarak seçilerek 100.000 TL ödüle layık bulundu.

RTEÜ ekibine ödülünü TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır takdim etti.

Tarım alanında ilk ürün olan Damla Metrenin amacı, çay alım yerlerinde hızlı bir şekilde yeşil çayın yüzeyindeki bulundurduğu su oranını hızlı ve güvenilir bir şekilde belirlemektedir.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar