Rıza Çalımbay: "Zor bir deplasmandan puan ile dönmek avantaj"

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay kazanılan puanın mutlu ettiğini belirtti.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 0-0 sona eren Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada,  iki takım açısından önemli maç olduğuna işaret ederek, "Maça iyi başladık ve 11 kişi iyi pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. 10 kişi kaldıktan sonra baskı yemek normal. İkinci yarı rakibi kendi sahamızda karşılayıp kontra yakalamak istedik. Kontratak yakaladık ama son pasları değerlendiremedik." şeklinde konuştu.

Oyun disiplinini hiç bırakmadıklarını aktaran Çalımbay, "Takımım maçın başından sonuna kadar dört dörtlük oynadı. Takımın oyun disiplini mükemmeldi. Zor bir deplasman, puan ile dönmek avantaj. Bütün takımlar gibi sıkıntı yaşıyoruz. Sakat oyuncumuz fazla. Kısa sürede dönünce alternatif kadromuz ile iyi işler yapacağımıza inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu. 

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar