Rize polis ekiplerini taşıyan otobüs Trabzon'da yandı

Rize polis ekiplerini Malatya'ya taşıyan otobüs Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerindeki Hamsiköy mevkiinde bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Polisler son anda otobüsü terk ederken, büyük bölümü yanan otobüs kullanılamaz hale geldi.

Rize'den hareket edip Malatya'ya deprem bölgesine göreve giden polisleri taşıyan otobüs, gece saat 24.00 sıralarında ulaştığı Trabzon'un Maçka ilçesindeki Zigana Dağı'nın Hamsiköy mevkiinde henüz belirlenemeyen nedenle alev aldı. Motor kısmında başlayıp kısa sürede büyüyen yangını fark eden sürücü ve yolcular, otobüsten indi. Yangına yoldan geçen araçların yangın tüpleri ile ilk olarak müdahale edilmeye çalışılırken, olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Maçka Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri bölgeye gelerek yanan otobüse müdahale etti. Gelen itfaiye ekiplerince söndürülen yangında araç kullanılamaz hale geldi.

Yanan otobüsteki polisler ise başka bir otobüsle Malatya'ya hareket etti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar