Rize Valisi Kemal Çeber, Koronavirüs Tablosunu Açıkladı

Rize Valisi Kemal Çeber, kente gelen çay müstahsili sayısının bugün itibarıyla 16 bin kişi olduğunu söyledi. Vali Çeber, kentin koronavirüs tablosuna ait rakamları da açıkladı.

Rize Valisi Kemal Çeber, Karadeniz Sahil Yolu Trabzon-Rize şeridinde görevli sağlık, polis ve jandarma görevlilerini ziyaret ederek Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Salgın konusunda iyi durumda olduklarını belirten Çeber, "Son bir aydır arada bir tek tük vaka çıkan günler oldu. Onun dışında genel itibarıyla her gün sıfır vakamız çıkıyor. Dün itibarıyla 116 test yapıldı. Bir vakamız çıktı. O da Rize'den değil. Kuveyt'ten ilimize gelen bir hemşehrimiz. Onu da tespit ettik. Ondan iki gün önce de bir vakamız vardı. İlimiz kaynaklı değil. Ölüm sayımız hepsi birbirinden kıymetli büyüklerimiz ve Kovid-19’un yanında çok ciddi başka rahatsızlıkları olan 10. Son 20 günde yeni bir vefatımız yok. Vefatlarımıınz Kovid-19’un yanı sıra çok daha uzun süre tedavi gördükleri başka rahatsızlıkları var. Hastanemizde 5 hastamız kaldı. Bir tanesi entube halindeki kıymetli bir büyüğümüz. Onun dışındaki hastalarımız normal servislerde. Hep söylediğim şekilde bunu söylerken biraz tereddütle söylüyorum. Çünkü rehavete neden olmasından çok endişe ediyorum. Dikkat etmeye devam etmemiz lazım. İnşallah kısa zamanda bu süreci atlatırız." dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar