Rize'de 2,5 ton hamsi 2 saatte tükendi

Rize Belediyesi tarafından "Martı çığlıklarındaki gri lezzet" sloganıyla üçüncüsü gerçekleştirilen festivalde 2,5 ton hamsi, 2 saatte tükendi.

Rize Belediyesi tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen Hamsi Festivali etkinlikleri Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılımı ile Sahil Parkı'nda yapıldı. 

Havaların sıcak gitmesi nedeniyle Rize bölgesinde çıkmayan hamsi başka bölgelerden temin edildi.
Sabah saatlerinde 100'e yakın personelin katılımı ile 200 mangal yakıldı. Saat 11'de başlayan etkinliklerde festivale katılan binlerce vatandaşa ekmek arası hamsi ikram edildi. Festivalde 2 saatte 2,5 ton hamsi tüketilirken, uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar ekmek arası hamsi alabilmek için adeta birbirleri ile yarıştı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da festivale katılırken, hamsi kızartarak vatandaşlara ikram etti.

Festivale, Bakan Bak’ın yanı sıra, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, ilçe belediye başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar