Rize’de Cevabını Arayan Soru. O Meşaleler Stada Nasıl Sokuldu?

Trabzonspor taraftarlarının Spor Toto Süper Lig’in 34. ve son haftasında Rize’de oynanan Çaykur Rizespor – Trabzonspor karşılaşmasına yasak olmasına rağmen meşaleleri nasıl soktukları cevabını arıyor.

Spor Toto Süper Lig’in 34. ve son haftasında Rize ÇAYKUR DİDİ Stadı’nda oynanan Çaykur Rizespor – Trabzonspor maçında yasak olmasına rağmen Trabzonsporlu taraftarların stada meşaleleri nasıl soktuğu ve bu taraftarların tespit edilip 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzenlemesi Kanununa muhalefet suçları kapsamında işlem yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

Dün akşam oynanan Çaykur Rizespor – Trabzonspor karşılaşmanın 61.dakikasında deplasman tribününde yer alan Trabzonspor taraftarları meşale yakıp yabancı cisimlerle beraber sahaya attı.

TAHRİKLERE KAPILMAYAN RİZESPOR SEVDALILARINA TEŞEKKÜR

Öte yandan Yeşil Mavili taraftarlar ile Çaykur Rizespor taraftar grupları sosyal medyadan tepkilerini dile getirirken “Rizesporlular” grubu ise “Mübarek Ramazan ayında olmamıza rağmen alkollü bir şekilde şehrimize gelip, stadyuma yanıcı ve patlayıcı madde sokan ve maç boyunca taraftarımızı tahrik edenler bizim muhatabımız olamazlar.

Peki bu kadar yanıcı ve patlayıcı madde stadyuma nasıl sokulmuştur? Çaykur Rizespor taraftarını didik didik arayanlar, deplasman trübünü için aynı hassasiyeti neden göstermemişlerdir?

Bu vesile ile tahriklere kapılmayan sağduyulu Çaykur Rizespor sevdalılarına şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Benzer Videolar