Rize'de Ferforjelerdeki Çiçek ve Saksıları Tahrip Eden Kişiye Yasal İşlem Yapıldı

Rize’de caddelerde bulunan ferforjelere yerleştirilen çiçek ve saksıları önceki gün tahrip eden kişinin kimliği belirlendi. Özel güvenlik görevlisi olduğu tespit edilen şahsa yasal işlem yapıldı.

Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçe ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde bulunan ferforjelere şehrin estetik görünümü için çiçek düzenleme çalışması başlatmış ve ferforjelere saksı ile çiçek yerleştirmişti. Menderes Bulvarı üzerindeki ferforjelerdeki çiçek ve saksılar ise önceki gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından tahrip edilerek yola atılmıştı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, sosyal medya hesabından çiçek ve saksıların tahrip edilmesine göstermiş ve “Bir kaç maganda hizmetleri görecek gözü yok. Zarar vermeye devam ediyor. Sabah sabah gelen görüntü çok üzldük . Saksıları yere düşürecek kadar rüzgar olmadığını düşünüyorum.” şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

Belediyenin şikayeti üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri MOBESE kayıtlarını inceledi ve şahsın kimliğini kısa sürede tespit etti. Özel güvenlik görevlisi F.T. olduğu belirlenen şüpheliye “Kamu malına zarar vererek toplumun huzur ve sükununu bozma” suçundan yasal işlem yapıldı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, güvenli ve huzurlu bir Rize için suç ve suçlularla mücadelenin etkin ve kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar