Rize'de Kar Yağışı Ulaşımı Etkiliyor

Rize'de merkez ve ilçelerinde 3 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Rize merkez ve ilçelerinde aralıklarla devam eden kar nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Rize Belediyesi ekipleri mahalle yollarında kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

Kar dolayısıyla eğitime ara verilirken merkezde 55, Ardeşen'de 14, Çamlıhemşin'de 16, Çayeli'nde 2, Derepazarı'nda 11, Fındıklı'da 5, Güneysu'da 21, Hemşin'de 8, İkizdere'de 22, İyidere'de 7, Kalkandere'de 22 ve Pazar'da 48 olmak üzere 231 köyle ulaşım sağlanamıyor.

l Özel İdaresi, il genelinde 63 iş makinesi, 133 personelle 127 köyde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. İkizdere'de 7, Çamlıhemşin'de 6 ve Ardeşen'de 1 köyde kalan kimse olmadığı için karla mücadele çalışması yürütülmüyor.

Belediye ekipleri de mahalle yollarında temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Karayolları ekipleri, İkizdere ilçesindeki Ovit Dağı Tüneli bölgesi ve Ayder Turizm Merkezi'nde ulaşımın aksamaması için yol temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar