Rize'de Kovid-19 Salgını Tedirginliği

Rize İl Sağlık Müdürlüğünün son bir haftada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarının hızla artarak, virüse yakalanan vatandaş sayısının il genelinde 100 kişinin üzerine çıktığını açıklamasının ardından Rize'de vatandaşlarda panik yaşandı.

Rize’de yaşayan Mustafa Çelik isimli vatandaş yaşanan vaka artışlarını değerlendirerek “Ben kendimi koruyorum ama insanlar korumuyor. Devletimiz önlem alıyor ama vatandaşlarımız önlem almıyor. Maskesiz dolaşan çok vatandaşımız var. Ben kendimi koruyorum. Maske takıyorum, özellikle sosyal mesafeme çok dikkat ediyorum” derken, Rize’de esnaflık yapan Seçkin Memişoğlu ise “Sosyal mesafemize dikkat ediyoruz, maske takmaya özen gösteriyoruz. Kalabalık alanlarda bulunmamaya çalışıyoruz. Yaşlılarımızla fazla temas halinde değiliz. Kendimizi de pek düşündüğümüz ok, çoluğumuzu çocuğumuzu, yaşlılarımızı düşünüyoruz. Kimseye sebep olmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar