Rize’de Öğretmenlerden Koronavirüs Türküsü. Hem Yazdılar Hem Seslendirdiler

Rize'de vatandaşlara "Evde kal" çağrısında bulunmak için öğretmenlerin seslendirdiği türküye çekilen klip sosyal medyada ilgi görüyor.

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezince, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede evde kalmanın önemine dikkati çekmek amacıyla klip hazırlandı.

Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi müzik öğretmeni Ahmet Furkan Öksüzoğlu’nun yazdığı ve Okul Müdürü Resul Kul’un ‘Hep birlikte koronasız günlere’ sözleriyle başlayan klipte Öksüzoğlu ve meslektaşları yer aldı.

Kurumun sosyal medya hesabından paylaşılan klipte İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak da yer alırken, Koçak, “Güzel ve mutlu yarınlar için Evde Kal Türkiye” ifadelerini kullandı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar