Rize’de Otelde Kavga Var Diye Çağırdıkları Polislere Yaş Pasta Kestirdiler

Babillon Hotel tarafından Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle polis ekiplerine sürpriz yapıldı.

Rize’nin İyidere ilçesindeki Babillon Hotel’in Ön Büro Müdürü Fatih Yılmaz, Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle ilçe emniyet amirliğini arayarak otelin restoran bölümünde ufak bir tartışmanın olduğunu ve olayın giderek büyüdüğünü ihbarda bulunarak bir ekip göndermelerini istedi.

İhbar üzerine otele giden İlçe Emniyet Amiri İsmail Yıldırım ve beraberindeki ekiplere sürpriz yapan otel personeli gelen polisleri alkış ve çiçeklerle karşıladıktan sonra pasta ikramında bulundu. Tüm bu anlar ise Ön Büro Müdürü Fatih Yılmaz tarafından sosyal medyadan paylaşıldı. Paylaşım kısa sürede büyük beğeni kazandı.

İlçe Emniyet Amiri Yıldırım, yapılan sürprize teşekkür ederek çok mutlu olduklarını ve çok duygulandıklarını kaydetti.

Ön Büro Müdürü Yılmaz ise, Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümünü kutlayarak, Polis Haftası nedeniyle böyle bir sürpriz yapmak istediklerini ve kısa sürede ekiplerin gelmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek başta İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman olmak üzere gelen ekibe teşekkürlerini iletti.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar