Rize’de Polis Memurları Vatandaşın Tarlasını Sürdü

Rize’de 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunda yer alan polis memurları yaşlı vatandaşın tarlasını sürdü.

Rize’de “Vefa Sosyal Destek Grubu” çalışmaları kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki polis memurları vatandaşlara muhtelif alanlarda hizmet veriyor.

Rize Valiliği bünyesinde kurulan ve ilçelerde kaymakamlıklar üzerinden organize edilen “Vefa Sosyal Destek Grubu”, 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun çaba sarf ediyor.

Bu kapsamda kent genelinde vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda gıda, ilaç ve diğer ihtiyaçlarını temin edilirken, Kalkandere ilçesinde İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurları 65 yaş üstü vatandaşın tarlasının kazılma işlemlerine yardımcı oldu. Tarlanın büyük bir bölümünün kazılmasına yardımcı olan polis memurları daha sonra başka bir vatandaşa yardımcı olmak üzere buradan ayrıldı.

Polis memurlarının tarlada kazma işlemi yaparken çekilen görüntüleri sosyal medyada büyük beğeni topladı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar