Rize'de Sağlık Çalışanları: "Bizim İçin Kendini Koru Rize!"

Rize’de koronavirüse karşı mücadele eden sağlık çalışanları, hazırladıkları mesajlarla vatandaşlara tedbirlere uyulması çağrısında bulundu.

Rize il genelinde fedakârca görev yapan 112 personellerinden, hastanelerdeki sağlık çalışanları yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede en önemli tedbirlerden olan maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda vatandaşları uyararak, hastalığa yakalanmamaları konusunda tedbirlere riayet etmelerini istedi.

Sağlık personelleri hazırladıkları “Maskeni tak Rize. Mesafeni Koru Rize. Sevgili Rize, lütfen dışarı çıkma, hastalığa da yakalanma. Kalabalıktan uzak olmak demek, koronadan da uzak olmak demek. Bizim için Kendini koru Rize. Lütfen dışarıda maskeni tak Rize. Lütfen gerekmedikçe dışarı çıkma, hastalığı da yakalanma Rize.” gibi mesajlarla vatandaşlara seslenerek, kurallara ve tedbirlere uyulması çağrısında bulundu.

Sağlık çalışanları tarafından hazırlanan kısa görüntülere Rize Sağlık Müdürlüğü ve ildeki sağlık tesisleri tarafından kullanılan kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılarak, vatandaşların kurallara uyulması istenildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, yaptığı açıklamada, “Sizler için, hepimizin için her türlü zorluğa aylardır büyük bir sabırla, özveriyle göğüs geren yorulsa da yoruldum demeyen, ailesine olan sevgisini, özlemlerini hep öteleyen kıymetli sağlık çalışanlarımıza verebileceğiniz en değerli ve etkili destek sadece ve sadece kurallara uymanızdır.” diye konuştu.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar