Rize'deki Heyelan Anında Orada Olan Usta O Anları Anlattı

Rize'de inşaatın yanından koparak 700 metre sürüklenen kaya kütlesini anbean izleyen duvar ustası Yusuf Yeniçırak "Orada taşın düşmesine şahit olduk ve izledik. Evin 10 metre ilerisinden kayarak aşağıya doğru gitti" dedi.

Rize'de 2 gündür yağan şiddetli sağanak yağış Çamlıhemşin ilçesine bağlı Çayırdüzü köyünde dün saat 15.00 sularında heyelana neden oldu. Köyün bulunduğu yamacın tepesinde 4 katlı inşaat halindeki bir binanın yan tarafından kopan kaya kütlesi bir anda metrelerce aşağıda bulunan Fırtına Deresi'ne kadar indi. Heyelan anı ise çevredekiler tarafından cep telefonlarıyla anbean kaydedildi.

'Aşağıya doğru kayarak gitti'

Heyelan anında orada bulunan duvar ustası Yusuf Yeniçırak kayanın yuvarlanmasını saniye saniye izlediklerini dile getirerek "Dün bodrum katta duvar örüyorduk. Orada taşın düşmesine şahit olduk ve izledik. Evin 10 metre ilerisinden kayarak aşağıya doğru gitti. Oradan çıkan taş kendiliğinden aşağıya doğru kayarak gitti. Mühendislerimizle beraber krokilerimizi çizdiler. Böylece bu işleri halledecekler inşallah" ifadelerini kullandı

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar