Rize’deki Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Rize'de devrilen aracın sürücüsü ile çarptığı kişi yaralandı. Aracın sürücüsü sıkıştığı yerden itfaiye yardımıyla çıkartılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza merkeze bağlı Müftü Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Rize merkez istikametinden Gündoğdu mahallesi istikametine giden G.E.T. idaresindeki araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile takla attı.

Takla atan araç Menderes Bulvarına düşerek yol kenarında park halinde bulunan ticari taksiye ve kaldırımda yaya olarak yürüyen S.K.'ya çarptı.  Araç içerisinde sıkışan sürücü G.E.T. için çevredeki vatandaşlar seferber oldu.

112 Acil Çağrı merkezine yapılan çağrının üzerine kaza yerine çok sayıda polis, itfaiye ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından çıkartılan G.E.T., sağlık ekiplerinin olay yerinde gerçekleştirdiği ilk müdahalenin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı sürücü G.E.T. ve yaya olarak yürürken yaralanan S. K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar