Rizeli Genç Hemşire 1 Aylık Maaşını İhtiyaç Sahibine Bağışlayacak

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı fedakarca görev yapan sağlıkçılardan bir fedakarlık daha geldi. Rizeli genç hemşire Tuba Topal, bir aylık maaşını geçim sıkıntısı yaşayan bir kişiye bağışlayacağını söyledi.

Çin’de başlayıp tüm dünyaya yayılan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen yeni tip koronavirüs (Kovid-19)’a karşı fedakarca görev yapan sağlık personelleri tüm vatandaşlara örnek olmaya devam ediyor.

4 yıldır sağlıkçı olarak çalışan ve şu anda Rize Özel Şar Hastanesinde hemşire olarak görev yapan 24 yaşındaki Tuba Topal, 1 aylık maaşını geçim sıkıntısı yaşayan bir vatandaşa hibe edeceğini belirterek, tüm hemşehrilerini aynı hassasiyeti göstermeye ve bu zor zamanda birlik beraberliğe ve yardımlaşmaya davet etti.

Rize Merkeze bağlı Dörtyol Köyünden olan Topal, yayımladığı destek videosunda 4 yıllık sağlık personeli olduğunu ve yaklaşık 2 aydır da memleketi Rize'de görev yaptığını ifade ederek, “Kovid-19 nedeniyle geçirdiğimiz bu zor zamanlarda geçim sıkıntısı yaşayan yoksullarımıza bir maaşımı hibe ediyorum. Durumu iyi olan bütün vatandaşlarımızdan bu duyarlılığı bekliyorum” dedi.

Genç hemşire ayrıca, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarda da vatandaşların “Evde kal”malarına yönelik çağrıda bulunarak, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın“'Hayat eve sığar' paylaşımlarına yer verdi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar