Rizeli İş Adamı Cemil Kazancı’dan Fenerbahçe İçin 5 Bin Forma

Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Rizeli iş adamı Cemil Kazancı, Fenerbahçe'nin Fener Ol kampanyasına 5 bin formayla destek oldu. Rizeli bir başka iş adamı Murat Kıran da 553 forma alarak kampanyaya destek oldu.

Rizeli iş adamı AKSA Enerji'nin sahibi Cemil Kazancı’dan TV8'de Fenerbahçe için düzenlenen Fener Ol kampanyasında Rize'ye yazılmak üzere tam 5 bin forma bağışı geldi. Acun Ilıcalı Cemil Kazancı’nın 5 bin formalık bağışını telefonuna gelen mesajla duyurdu.

Acun Ilıcalı sağolsun duygusal da bir mesaj yazmış diyerek “Bu desteği senin için yapıyorum, sağol varol” demiş.

Acun Ilıcalı da “Sen sağol varol Cemil abi. Cemil Kazancı’ya çok teşekkürler” dedi.

Cemli Kazancı Rizeli Fenerbahçeliler olarak formaları satın aldıklarını duyurdu.

5 bin formanın satın alımı salında büyük alkış aldı.

Kampanyada Rize’nin aldığı toplam forma sayısı 6 bin 513 oldu.

Fenerbahçe Kulubü Başkanı Ali Koç ise canlı yayında yaptığı açıklamada, Rizeli iş adamı Murat Kıran'ın da dün 553 forma aldığını ve formaları Rize'ye yazdırdığını belirterek verdikleri destek dolayısıyla Rizelilere teşekkür etti. Ali Koç, Rizelilerin verdiği destek sonrasında takımın Rize'ye maça gideceğini sözlerine ekledi

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Benzer Videolar