Rizeli Teknik Direktörle Şampiyon Oldular. Rizeli Cumhurbaşkanı Konuşurken Islık ve Yuhalama Eşliğinde Rize Kümeye Bağırdılar

Trabzonspor, Rizeli teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde 37 sezon sonra şampiyon oldu. Maç sonu kutlamasında ise Rizeli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kutladığı Trabzonlular, Erdoğan konuşmaya başlayınca ıslık ve yuhalama ile “Rize kümeye” diye bağırdı.

Trabzonspor, Rizeli teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde 37 sezon sonra şampiyon oldu. Maç sonu kutlamasında ise Rizeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutladığı Trabzonsporlular Erdoğan konuşurken ıslık ve yuhalama ile “Rize kümeye” tezahüratında bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Rizeli Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, lig tarihinde 7. şampiyonluğuna ulaştı.

En son lig şampiyonluğunu 1983-84 sezonunda elde eden Trabzonspor, Rizeli teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde ligin zirvesinde yer alarak 37 sezon sonra şampiyonluk hasretine son verdi.

Trabzonspor'a 37 sezon sonra şampiyonluk sevinci yaşatan Rizeli Teknik Direktör Abdullah Avcı, Trabzon dışından ilk kez bordo-mavili takıma bu başarıyı elde ettiren teknik adam oldu.

Daha önce Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer ile olmak üzere 6 şampiyonluk yaşayan Bordo Mavililer, 7. şampiyonluğunu “Kümeye” diye tezahüratta bulundukları Çaykur Rizespor’un şehrinden Rizeli bir isimle yakaladı.

Karşılaşmanın ardından ise Trabzonlu bakanlar ile Trabzon Milletvekilleri, Trabzon Valisi ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanının da Trabzon’da katıldığı şampiyonluk kutlamalarına telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor’u tebrik etti ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mikrofonu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tutunca Trabzonlular ıslık ve yuhalama eşliğinde "Rize Kümeye" tezahüratında bulundu. Bu esnada ise bu isimlerden hiçbirinin taraftarları susturmaya yönelik harekette bulunmamaları dikkat çekti.

“Rize kümeye” tezahüratında bulunan Trabzonsporluların Rizeli bir teknik direktörle 37 sezon sonra şampiyon olduklarını bir ömür sonra gelen şampiyonluk coşkusuyla kendileri unutsa da tarih ömür boyu yazacak.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar