Şehit Muhammet Tarakçı’nın Cenazesi Rize’ye Getirildi

Depremlerin ardından geçici görevle gittiği Hatay’da devriye görevinde bulunurken devrilen ağaç ve duvarın altında kalarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen polis memuru Muhammet Tarakçı’nın cenazesi memleketi Rize’ye getirildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gönüllü olarak Hatay’a geçici göreve giden ve Hatay İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevlendirilen Rizeli polis memuru Muhammet Tarakçı (29), Antakya Atatürk Parkı içerisinde yaya olarak devriyede iken devrilen çınar ağacının yıktığı duvarla ağacın altında kaldı. Hatay Sahra Hastanesinde ilk tedavisinin ardından havayolu ile Adana Şehir Hastanesine sevk edilen polis memuru Tarakçı, burada yapılan müdahalelere rağmen şehit düştü.

29 yaşındaki polis memuru Tarakçı’nın Türk bayrağına sarılı naaşı, Sahil Güvenlik uçağıyla saat: 23.40 sıralarında Rize Artvin Havalimanına getirildi.

Şehidin cenazesini havalimanında babası Kadir Tarakçı ve yakınlarının yanı sıra Rize Vali Yardımcısı Ertuğrul Arslan, Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İdris Altuntaş ve askeri erkan ile diğer yetkililer karşıladı.

Tarakçı’nın naaşı çevik kuvvet polislerinin omuzunda Rize Belediyesine ait cenaze nakil aracına taşındı. Şehit Tarakçı’nın cenazesi daha sonra Rize Sahil Camii morguna götürüldü.

Şehit Tarakçı için bugün (5 Mart 2023 Pazar) Rize Merkez Sahil Camii önünde saat 15.00'te resmi tören düzenlenecek. Ardından ikindi namazını müteakip aynı yerde kılınacak cenaze namazından sonra şehidin cenazesi İslampaşa Mahallesindeki şehitliğe defnedilecek.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar