Şevki Yılmaz: Afrika’nın Hortumu Kesilince Avrupalılar Rize’ye İşçi Gelecek

Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, 28 Şubat post modern darbenin 21. Yıldönümünde memleketi Rize’de “Direnişten Dirilişe”adlı konferansa katıldı.

Rize Sivil Toplum Platformu tarafından dün akşam İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, 28 Şubat sürecini anlattı.

Kur-an’ı Kerim tilaveti ve Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisi Muhammet Yıldız’ın selamlama konuşması ile başlayan programa, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Müftüsü İsmail Yalçın, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, Rize Belediye Başkan Yardımcıları, ilçe ve belde belediye başkanları ile kurum müdürleri, stk temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

28 Şubat post modern darbenin darbelerin en hafif ve en az zayiatla atlatılan bir darbe olduğunu ifade eden Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, konuşmasına dua okuyarak başladı. Dinleyicileri de duaya ortak eden Yılmaz, Anadolu’yu Türklere teşvik edenin Hz. Muhammet olduğunu ifade ettiği konuşmasında “28 Şubat darbelerin en hafifidir. 28 Şubat en az zayiatla atlatılan bir darbedir. Bundan önceki darbeleri bilmezsek bugün geldiğimiz noktadaki sorumluluğumuzun büyüklülüğünü bilemeyiz. Darbeler Avrupa ülkesinde olmaz. Kalkınan ülkelerde darbe göremezsini. Darbeler kalkınmakta olan ülkelere süper güçlerin müdahalesidir. Sadece Türkiye değil Afrika’da hala daha darbeler devam ediyor. Onun için bilhassa Anadolu vatanı dört tarafı düşmanla kaplı bu güzel vatanı düşmanı dünyanın her tarafındaki ehli sadist ve siyonistler. Bu ülkeyi yutmak istiyorlar. Bu hedefleri yeni değil. Buradan kovulduktan sonra bin yıldır aynı arzu içerisinde yaşıyorlar. Çünkü Anadolu insanlığın Mekke’den sonra ikinci merkezidir. Anadolu bütün insanlığın yayıldığı yerdir. Böyle bir vatana biz varisçi olduk. Bu vatana bizi gönderen, emanet eden Hz. Muhammed (S.A.V.)’dir. Hz. Resulu Ekremimizin methu senası olmasaydı hiçbirimiz Rize’de yaşamıyorduk. İstanbul feth edilecek onun komutanı ne güzel komutan askeri ne güzel asker hadisi şerifi bizi bu topraklara getirdi. Allah’ın Resulu İspanyayı feth edeni methetmedi, Kudus’ü feth edeni methetmedi. Allah’ın Resulu İstanbul’u fethedeni methetti. Darbelerin sebebini bilmek için ana temeli bilmek lazım. Anadolu’yu Müslümanlar ele geçirince ne Afrika’ya Haçlı orduları gidebildi ne Asya’ya gidebildi. Bellerini kırdı bu hadisi şerif. Barış köprüsünü kurduk. Dünya barış köprüsü kilit taşı haline geldik. Bu barış köprüsünü yıkmak için sık sık Türkiye’de darbe yaptılar. Çünkü, Anadolu barış köprüsünün kilit taşıydı. İlk kilit taşı ustası kim? 1071 Sultan Alparslan. Anadolu’yu Malazgirt’ten kapısını açtı. Anadolu’da ilk barış köprüsünü kurdu. Selçuklu barış köprüsü. Onu da yıktılar. Biz hiçbir savaşta yenilmedik. Yenildiğimiz her savaşta içeriden ihanete uğramışız. Ve Selçuklu Devleti aynı kardeş kavgaları yüzünde yıkıldı ama Allah bu ülkeyi yutturmadı, yutturamaz. Rize’den bir kere daha söylüyorum. Hem vallah, hem billah bütün dünya birleşse Türkiye geçilemez, Türkiye yutulamaz.” dedi.

Konuşmasında 13 rakamının Avrupalılar tarafından uğursuz sayıldığını ve otel katlarında 13 rakamının kullanılmadığını ifade eden Şevki Yılmaz, “13 rakamını Avrupalılar uğursuz sayar Yahudi ve Hrıstiyanlar. Niçin? Çünkü Hrıstiyan ve Yahudilerin Dünyada en büyük düşman oldukları şahsiyet Hz. Muhammed (S.A.V.)’dir. Peygamberimizin doğumunun tarihinin toplamı 13’tür, 571. 5, 7, 1 toplamı 13’tür. İntikam yeminleri var. Roma müzesine Muhammed’in cesedi gelmedikçe Haçlı seferleri bitmez diyor Martin Luther. Ayrıca İstanbul’un Fethi’nin tarihi 1453’ün rakamlarının toplamı 13’tür.” diye konuştu.

Sultan 2. Abdülhamit’e darbe yapıldığını ve Osmanlı’nın bu darbe sonucu yıkıldığını kaydeden Yılmaz, “Anamızı öldürdüler, başınız sağolsun. Ümmetin son anası Sultan Abdülhamit’e darbe yaptılar. 31 Mart darbesiyle hacısını hocasını, sakallısını alimini kandırarak Abdülhamid’i kafir göstererek, din elden gidiyor yalanlarıyla dini koruma maksadıyla koskoca anayı aldılar Selanik’e mahkum ettiler ve böylece Cihan Devletinin yıkılışını hazırladılar. Neden? O sıralarda petrol çıkıyor. Petrol haritaları Osmanlı yıkılmasa yeniden ayağa kalkacak. Kuveyt Osmanlı’nın, Suud Osmanlı’nın, Ürdün Osmanlı’nın. Düşün böyle bir Osmanlı’yı kim yıkabilirdi. Mutlaka Osmanlı’nın yıkılması gerekiyor, toprakları üzerinde yutulmaya müsait devletçiklerin kurulması gerekiyordu. Ve böylece koskoca ümmetin anasını aldılar ve hepimizi yetim hale getirdiler.” ifadelerini kullandı.

Yılmaz, Dünyanın 5 canavara teslim edildiğini ve şu anda Dünyanın 5 canavarın ibaresi altında bulunduğunu savunduğu konuşmasının devamında, “Dünya 5 canavara teslim edildi. Şu anda Dünya 5 canavarın ibaresi altında. 55 milyonluk İngiltere’ye 2 milyonluk insanlık teslim edildi. 2 milyon insanı açlıktan öldürdüler. Hindistan, Pakistan, Bangladeş, Nepal. Çin canavarına Doğu Türkistan Müslümanları. Rus canavarına soydaşlarımız 350 milyonluk Türk Dünyası. Avrupa canavarına Dünyanın en zengin kıtası Afrika teslim edildi. Geçen Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Türkiye’nin sadece 12 elçiliğinin olduğu, şimdi 10 yılda 42 elçilik. Yani 42 ülkede şu anda Türkiye Afrika’da temsil ediliyor. Daha bir sürü elçiliğimizin olmadığı ülkeler mazlum coğrafyayı canavarların kucağına teslim ettik. Dünyanın en zengin coğrafyası Afrika’nın yaş ortalaması 40. 40 yaşına kadar yaşıyorlar. Neden? Cehalet var, pislik var, sömürü var. Var da var. Darbe, darbe, darbe. Her ayda darbe olan ülkeler var onun için kuduruyorlar. Eğer Türkiye’nin hızını kesmezseniz, bu hıza hız katarsak, şahsi menfaatlerimizi öne çıkarmazsak, hasabilerin yanında değil hasbilerin yanında mücadeleye devam edersek Rize’ye Avrupalıların işçi geleceğini göreceksiniz. Afrika’nın hortumunu kes Avrupa aç kaldı demektir. Afrika’nın hortumları Avrupalılar için çalışıyor.” dedi.

Osmanlı’nın soykırım yaptığı iddialarına da sert sözlerle karşı çıkan Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, “Şu HADEP’li bir haydut var Ermeni. Mecliste hala. Kanıma dokunuyor bunları nasıl besliyoruz. İnşallah Müslüman Kürt kardeşlerim bunların defterini Doğu’da düzecek. Ben buna yürekten inanıyorum. Kürdü öldürme teşkilatıdır HADEP. Çünkü Kürtler tarih boyunca hep İslam’ın yanında yer aldılar. Şimdi intikam alıyorlar bunlardan. Bu adam çıkıyor geçen meclis kürsüsünden bu Ermeni milletvekili HADEP ‘Osmanlı diyor Rum ve Ermenilere soykırım yaptı’ Utanmaza bak ya. Türkiye’nin meclisinde. Osmanlı yeryüzünde soykırım yapsaydı bin yılda bu topraklarda Türkten başka ırk kalır mıydı be ahmak hain? Osmanlı soykırım yapsaydı bin yılda Türkten başka kimse kalamazdı.” diye konuştu.

Yılmaz, Türkiye’de yapılan en büyük darbenin Allah’a, Hz. Muhammed (S.A.V.)’ye ve İslam Dinine karşı yapıldığını ifade ettiği bölümde ise “28 Şubat darbelerin en hafifidir. En az bedel ödediğimiz dönem 28 Şubat darbesidir. Bu ülkede en büyük darbe Allah’a, Resulune ve dini İslam’a yapılmıştır. Biz kimiz ki. En büyük darbe CHP’nin 6 oku İmanın 6 şartına saplanmak için bilerek konuldu diyor Saidi Nursi Hazretleri. Neden ok? Bunları daha önce anlattım. Neden gül değil de ok? Nerden buldu bu yobazlar bu amblemi? 6 ok ya. Biz Milli Nizamı kurduğumuzda amblemi mavzer yapsak kim oy verirdi bize? 6 tane silah, 6 tane ok. Hepsi silah bunların. Neden 5 tane ok değil, 7 değil 6 tane. Ben desem dava açardılar. Onun için Saidi Nursi Hazretleri bizden önce söylemiş. 6 ok İmanın 6 maddesini yok etmek içindir.” şeklinde konuştu.

Darbenin domuz eti yemek gibi haram olduğunu sözlerine ekleyen Yılmaz, “Bana darbe yapan bir Peygamber gösterin, hadi. Aklını o adama kiraya verenlere duyurun. Bana 124 Peygamberden darbe ile gelen bir Peygamber gösterin, hadi. Bunu bilseydi o insanlar o adama uyar mıydı? Sen rüyanda değil ahlakında Resulullahı kardeş al. Peygamberler ihtilalci değil inkilapçıdır. İhtilali şeytan yapar, inkılabı Allah yapar. Bu din sopayla, dayakla yayılmaz, haramdır. Darbe domuz eti yemek gibi haramdır. Müslümanın darbe ile asla işi olamaz. Bu ayeti FETÖ’ye öğretin. FETÖ’ye aklını kiraya verenlere bu ayeti gösterin. Bu ayet darbeyi haram kılmış, bilmiyor muydu bu adam.Bu din sevgiyle yayılacak.” dedi.

Yılmaz, konuşmasının devamında ise CHP iktidarı döneminde yaşanan sıkıntılarla, kendisinin Rize Belediye Başkanlığı döneminde yaşadığı sıkıntıları, Merhum Başbakanlar Adnan Menderes ile Necmettin Erbakan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dönemi, 15 Temmuz darbe girişimi ile 28 Şubat darbesinden örnekler vererek programını vatandaşlarla birlikte açtığı salavatlar ve Dualarla sona erdirdi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar