Şeyma Öğretmenin Hayatını Kaybettiği İspir'deki Kazanın Görüntüleri

Erzurum’un İspir ilçesinde öğretmen Şeyma Güzel Dilmaç’ın hayatını kaybettiği ve 31 yaşındaki Şeyma öğretmenin 4 yaşındaki çocuğu ile eşi ve 2 kardeşinin yaralandığı kazanın görüntüleri.

Bayram tatili sonrası öğretmen olarak görev yaptığı Ağrı ili Tutak ilçesine eşi, çocuğu ve kardeşlerinin de yer aldığı özel araçla birlikte gitmekte iken eşi Muhammet Dilmaç (34)’ın kullandığı otomobilin önüne Erzurum’un İspir ilçesinde tali yoldan traktör çıkması sonrası sürücü Dilmaç, traktöre çarpmamak için manevra yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle otomobil bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle arka tekeri patlayan ve taklalar atan otomobil, park halinde yol kenarında bulunan kamyona çarparak durabildi.

Kaza anında otomobil içinde bulunan Şeyma Güzel Dilmaç yola savruldu. Savrulmanın etkisiyle kafasına ağır darbe alan Dilmaç, kaza yerinde hayatını kaybetti. Otomobil içinde bulunan Muhammet Dilmaç (34), İsmail (31), Büşra Güzel (18), Ravza Dilmaç (4) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslar İspir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar