SOLOTÜRK, Rize-Artvin Havalimanında Prova Uçuşu Gerçekleştirdi

Rize-Artvin Havalimanı açılışında gösteri uçuşunda bulunacak olan SOLOTÜRK, Rize-Artvin Havalimanında prova uçuşu gerçekleştirdi.

Rize’nin Pazar ilçesinde deniz dolgusuyla inşa edilen Türkiye'nin 2., Dünyanın 5. Havalimanı olma özelliğine sahip Rize-Artvin Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Katar Emiri Es-Sani ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin de katılımıyla, yarın (14 Mayıs Cumartesi günü) Saat: 14.00’da hizmete açılacak.

Türk Hava Kuvvetleri’nin SOLOTÜRK F-16 gösteri ekibi de Rize-Artvin Havalimanı açılışında gösteri uçuşunda bulunacak. SOLOTÜRK ekibi yarın ki gösteri uçuşu öncesinde bugün Rize-Artvin Havalimanında prova uçuşu gerçekleştirdi. SOLOTÜRK provası sırasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da havalimanında incelemelerde bulunuyordu.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar