SOLOTÜRK Rize'de Nefes Kesti

Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK, Rize'de gösteri uçuşu yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin gösteri ekibi SOLOTÜRK, Rize sahilinde İslampaşa Mahallesi Rize Belediyesi Sahil Spor Kompleksi alanında gösteri uçuşu düzenledi. SOLOTÜRK'ü izlemeye gelen vatandaşlar nefes kesen gösteriyi cep telefonu ve kameraları ile kaydettiler. F-16 uçağı Karadeniz üzerinde 12 ayrı hareket gerçekleştirirken gösteri renkli görüntülere sahne oldu.  

Gösteri esnasında kayalıklara oturan vatandaşlar bir an olsun gözlerini gökyüzünden ayırmadı. Solo Türk’ün gösteri yaptığı esnada kimi vatandaşlar üst geçitlerden, kimi vatandaşlar da evlerin balkonlarından ve pencerelerinden gösteriyi takip etti. Muhteşem gösteriyi izleyen vatandaşlar bir yandan da telefon kameralarıyla gösterileri kaydetmeye çalıştı.  

Gösteriyi Rize Valisi Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı da izledi.

Uçuşun tamamlanmasının ardından Vali Kemal Çeber, gökyüzündeki gururumuz olan SOLOTÜRK'ün yer ekibine teşekkür ederek onları Rize’de ağırlamak ve izlemekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ardından Vali Çeber, vatandaşlarla sohbet ederek yapılan gösteri hakkında düşüncelerini dinledi.

Rizeliler de akrobasi timi ile fotoğraf çektirdi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar