Taşocağında Hayatını Kaybeden Rizeli Operatör İçin Çalışma Başlatıldı

Artvin'in Arhavi ilçesinde taş ocağında meydana gelen göçükte iş makinesinin devrilmesi sonucu Rizeli operatör hayatını kaybetti.

Artvin'in Arhavi ilçesindeki taş ocağında iş makinesinin devrilmesi sonucu 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı.

İlçeye bağlı Ortacalar mevkisindeki taş ocağında operatör Hakan Altekin (44)'in kullandığı iş makinesi, toprak kayması nedeniyle devrildi.

İş makinesinin altında kalan Hakan Altekin olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan L.U. ise Arhavi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Arazinin yamaç olması ve iş makinesinin bir bölümünün toprak altında kalması nedeniyle Hakan Altekin'in cenazesi bulunduğu yerden çıkartılamadı.

AFAD ekipleri, işçinin cansız bedenini çıkartabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Hayatını kaybeden iş makinesi operatörü Hakan Altekin (44), Rize Ardeşen Işıklı Ortalan köyü nüfusuna kayıtlı, 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, "Kötü bir olay, söylenecek fazla bir şey yok. İlçemizde çalışma sürdüren bir taş ocağında meydana kaza sonunca 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı" dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar