Terör Saldırısında Hayatını Kaybeden Rizeli Kadın ve Eşi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beyoğlu'nda meydana terör saldırısında hayatını kaybeden Adem Topkara ve Rizeli eşi Elif Topkara son yolculuğuna uğurlandı. Çiftin 7 aylık olan oğulları ve 2.5 yaşındaki kızları hem yetim hem de öksüz kaldı.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'nde dün meydana gelen hain saldırıda 6 kişi hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybedenler son yolculuklarına uğurlandı. Hain saldırıda hayatını kaybeden Adem Topkara (40) ve Rizeli eşi Elif Topkara (37) için Ayazağa Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, acılı babalar Mustafa Topkara, Abdi Köseoğlu, aile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Adem Topkara'nın babası Mustafa Topkara ve Elif Topkara'nın babası Abdi Köseoğlu törende taziyeleri kabul etti.

Ayakta durmakta güçlük çeken Köseoğlu'nu Adalet Bakanı Bozdağ ve Başsavcı Yılmaz teselli etti.

Kılınan cenaze namazının ardından bakanlar Soylu ve Bozdağ, tabutları omuzladı.

Çiftin cenazeleri Yeni Ayazağa Mezarlığı'na defnedildi.

Evin önünde AA muhabirine açıklama yapan Adem Topkara'nın babası Mustafa Topkara, oğlunun 7 aylık Yağız isimli erkek ve 2,5 yaşında Eliz adlı kız çocuğu olduğunu söyledi.

Oğlu ve gelininin Taksim'e halalarının yanına gittiğini belirten Topkara, "Taksim'de halasının iş yeri vardı. Sonra dışarı gezmeye çıkmak istiyorlar. Çocukları halalarının yanına bırakıp dışarı çıkıyorlar. Ne söylenebilir ki. Lafın bittiği yer. Devletimize güveniyoruz." ifadelerini kullandı.

Kızının tabutuna kapanan Abdi Köseoğlu ise gözyaşlarına hakim olamadı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar