Trabzonspor - Bursaspor Maçında Sır Konuşma

Trabzonspor’un Bursaspor’a evinde 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada maç sırasında iki takımın oyuncularının ağızlarını kapatarak konuşma yapması dikkat çekti.

Spor Toto Süper Ligin son karşılaşmasında Trabzonspor’un ikinci  yarının en başarısız takımı olarak averaj takımına dönen Bursaspor’a evinde mağlup olduğu karşılaşmanın ikinci yarısında Trabzonsporlu Uğur Demirok ile Bursasporlu Şamil Çinaz’ın birbirleriyle ağızlarını kapatarak bir konuşma yaptı.

72. dakikada meydana gelen bu olayda kameralara yakalanan iki oyuncunun neler konuştuğu bilinmezken, bu esnada Trabzonspor’un kullandığı serbest vuruşta doğrudan Bursaspor kalecisi Harun’a gitti.

Bursaspor’un Trabzon’dan 3 puanla ayrılması nedeniyle Çaykur Rizespor, Aytemiz Alanyaspor’u 1-0 mağlup etmesine rağmen küme düşen 3. Takım omuştu.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar