Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçında şehitler unutulmadı

Trabzonspor – Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde İdlib'de hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerin isimleri okundu. Taraftarların ''Burda'' diyerek bağırdığı seromonide duygu dolu anlar yaşandı.

Süper Lig'in 24. Haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor, Trabzon Şenol Güneş Kompleksi Medical Park Stadında karşı karşıya geliyor.

Karşılaşma öncesi stada gelen Çaykur Rizespor ve Trabzonsporlu binlerce taraftar, ellerinde Türk bayraklarıyla Mehmetçiğe sevgi gösterisinde bulundu.

Statta görevli spiker tarafından Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerin tek tek isimleri okundu. Taraftarlar her okunan şehit isminin ardından ''Burda'' diyerek karşılık verirken duygu dolu anlar yaşandı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar