Ünal Karaman'dan "Evde kal Türkiye" çağrısına destek

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı başlatılan "Evde kal Türkiye" çağrısına destek verdi.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un resmi sosyal hesaplarından Teknik Direktör Ünal Karaman’ın dünyada hızlı bir şekilde yayılan Kovid-19'a karşı "Evde kal Türkiye" çağrısına destek videosu yayımlandı.

Yayımlanan videoda Karaman şunları kaydetti: “ Sadece güzel ülkemizin değil tüm Dünya’nın başa çıkmaya çalıştığı bir sorunla karşı karşıyayız. Böyle günlerde hem devletimiz hem de sağlık emekçileri ciddi bir özveri sergilemekte. Ve bizden beklentileri sadece evlerimizde kalıp bu sürecin atlatılmasına katkıda bulunmak. Zor olmasa gerek. Evinde kal Türkiye.”

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar