Üst Geçidi Kayak Pistine Çevirdiler

Rize’de şehir merkezine üç yıl aradan sonra yağan kar en çok çocukları sevindirirken bazı vatandaşlar ise üst geçidi kayak pistine çevirdi.

Rize kent merkezine 3 yıl aradan sonra yağan kar okulların 2 gün tatil olmasıyla en fazla çocukları sevindirdi. Okulların tatil olmasıyla birlikte bir yandan kardan adam yapıp kartopu oynayarak gönüllerince eğlenen çocuklar diğer taraftan da mahalle aralarını adeta kayak pistine çevirerek ellerine geçirdikleri poşetlerle gece gündüz kayarak doyasıya eğlendi. Çocukların bu masumane eğlencesinin yanında bazı vatandaşların ise pek masumane olmayan bir şekilde kentteki üst geçidi kayak pistine çevirdikleri ve ellerine geçirdikleri poşetlerle üst geçitte kaydıkları görüldü. Bu sırada vatandaşların kayak pistine dönen üst geçidi kullandıkları ve caddenin diğer yönüne geçtikleri görüntülere yansıdı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar