Yağcıtekin: Cumhuriyet Tarihinin İlk Kadın Rize Milletvekili Olmak İçin Aday Adayı Oldum

AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla görevinden istifa ederek partisinden Rize Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, görevinden istifa ederek “Cumhuriyet Tarihinin İlk Kadın Rize Milletvekili” mottosuyla AK Parti Rize Milletvekili aday adaylığı başvurusu gerçekleştirdi.

AK Parti Rize İl Başkanlığında düzenlenen programda AK Parti Rize İl Başkanvekili Av. Ali İmran Büyük’e aday adaylığı başvuru dosyasını teslim eden Sema Yağcıtekin, ardından AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Burada açıklamalarda bulunan Yağcıtekin, 2013 yılında Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif siyaset hayatına AK Parti’de başladığını kaydederek, “AK sevdamız oldu. 1,5 yıl Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, akabinde kısa bir dönem İl Yönetim Kurulu üyeliği ve 14 Şubat 2015 tarihinden itibaren de 3 dönemdir İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütüyorum. Çok zor seçimleri birlikte yürüttük arkadaşlarımızla, hep beraber aile dostlarımızla. Birlikte zor seçimleri atlattık ama en önemli sürecin, en zor seçimin14 Mayıs’ta geçireceğimiz seçim olduğuna inancımızdan halkımızın teveccühleri, kendi ailemizin destekleri ve Rize’de Cumhuriyet tarihinde inşallah ilk bir kadın temsilcinin olması için bizde bu aday adaylığı sürecinde talebimizi İl Başkanlığımıza, Genel Merkezimize arz ettik. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahcup eylemesin, muvaffak eylesin. Hemşehrilerimize, ailemize, Rizemize, ülkemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı güzel hizmetler yapabilmeyi nasip etsin inşallah. Bu bir demokratik yarış, bu bir süreç. İnşallah bu süreci diğer talep eden arkadaşlarımızla birlikte adaylık sürecine kadar hep beraber yürütmüş olacağız. Rabbim aday olmayı, bu millete hizmet etmeyi, en çok, en doğru hizmeti verebilecek kardeşlerimize nasip eylesin. Bizde bu zor süreçte bu göreve talibiz. Vebalini biliyoruz, ağırlığını biliyoruz. Bu bilgiyle, bu bilinçle, bu ağır sorumluluğu olan göreve talip olduk. İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasibimizde varsa nasip eder inşallah. Bizleri mahcup etmez, hayırlı hizmetler yapmayı tekrar tekrar hep birlikte bizlere nasip eder diyorum. Bugün bu önemli günümüzde, özel günümde, kendimizi özel hissettiğimiz bu günde tüm aileme canı gönülden bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar