Yaşlı kadın uçurumdan düşerek hayatını kaybetti, o anlar damadının kamerasına yansıdı

Artvin'de ailesiyle birlikte gezmeye çıkan 71 yaşındaki Pumbul Karademir isimli kadın, dengesini kaybedince 70 metrelik uçurumdan düşerek hayatını kaybetti.

Olay dün öğle saatlerinde Şavşat içesine bağlı Tepeköy köyünde meydana geldi.

71 yaşındaki Pumbul Karademir, eşi Mehmet Karademir, kızı Ayla Şahiner, damadı Kadir Şahiner ve torunu Ceren Şahiner ile ormanda gezintiye çıktı.

Ailecek çıktıkları gezintide uçurumdan aşağıya bakmak isteyen Pumbul Karademir bir anda aşağıya doğru yuvarlanmaya başladı.

70 metrelik uçurumdan yuvarlanan Pumbul Karademir için ihbar üzerine jandarma, AFAD, Rize AKUT ve sağlık ekiplerinin çalışmasının ardından ulaşılan Kandemir'in, hayatını kaybettiği belirlendi.

1 saatlik çalışmanın ardından düştüğü uçurumdan çıkarılan Pumbul Karademir'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Şavşat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Düşme anı anbean kameraya yansıdı

Ailesiyle gezintiyi cep telefonu kamerası ile kayda almak isteyen damat Kadir Şahiner, kayınvalidesi Pumbul Karademir'in uçurumdan düşme anını anbean kaydetti.

Damat Kadir Şahiner ve Kandemir'in kızı Ayla Şahiner'in Pumbul Karademir'e dikkatli olması noktasında uyarıda bulunduğu, düşmeye başlayınca da kayın pederine "Baba şunu tut, tut baba tut" diye seslendiği görüntülere yansıdı.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar