Yolda kaymaktan sıkılan dede ve torunu soluğu evin çatısında aldı

Artvin’de yaşayan 60 yaşındaki Eyüp Saymaz ve 20 yaşındaki torunu Ömercan Tekin köylerine yoğun kar yağınca, tahta kızakla alışılmışın aksine yola çıkarak değil evlerinin çatısına çıkarak kaydılar.

Artvin'in Şavşat ilçesinde evin çatısından tahta kızakla kayan dede torun ilginç görüntüler oluşturdu.

İlçeye yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Çukurköy de yaşan Eyüp Saymaz (60) ve Ömercan Tekin (20) kar yağışının etkili olmasıyla kar kalınlığının yer yer 1,5 metreyi bulduğu köyde sıra dışı bir şekilde karın tadını çıkarmak için harekete geçti.

Dede-torun ilk olarak tahta kızaklarını alıp karla kaplı olan evin çatısına çıktı. Çatıdan kızakla kayarak yaklaşık 3 metre yükseklikten evin yanındaki karların üzerine atladılar.

Dede ve torun devamında tahta kızakların üzerine yüz üstü uzanmış şekilde karlarla kaplı mahalle aralarında kayak yapmanın keyfini çıkardı.

İkili bu anları telefonla kayıt altına alarak ölümsüzleştirdi.

Ömercan Tekin, lise mezunu olduğunu ve üniversiteye hazırlandığını ifade ederek, "Tatilde köye dedemin yanına geldim. Ben geldikten sonra çok kar yağdı. Bizde karın ve doğanın keyfini biraz alışılagelmişin dışında bir şekilde çıkarmak istedik. Dedemle böyle bir şey yapmaya karar verdik. Çokta eğlenceli oldu" dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar