Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

1442. yılımızda beklenen müjdeler!

1442. yılımızda beklenen müjdeler!

Bizleri insan olarak yaratan, akıl nimetiyle donatan, sayısız nimetlerinin en üstünü Müslümanlardan kılan, kurduğu dünya ve diğer Âlem sofrasında sayısız nimetleriyle yaşatan ve tüm nimetlerinin hesabını hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle başlayan Kabir Hayatımızdan sonra Ahiret ’in büyük buluşma ve duruşma gününde soracak olan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a hamd ve Eşsiz Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Hocalarımıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi Olanlara, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun! 

Hicri 1442. yeni yılımız mübarek olsun. Özlediğimiz ve hasretle beklediğimiz sevgiye, saygıya, barışa, huzura, kardeşliğe, birliğe, dayanışmaya ve yeni müjdelere vesile olsun İnşAllah!

Allah (c.c), bu yılımızı ve yıllarımızı; zelzele, sel, korana gibi musibetlerden, kazalardan ve belalardan muhafaza etsin. Ve her türlü yeryüzü ve gökyüzü afatlarına karşı maddi ve manevi tedbirler almamıza kavli, kalbi ve fiili dualarımızı vesile kılsın!

Darbelerle yasaklanan İnsan Hak ve Hürriyetlerinin önünün İktidarımız tarafından açılması müjdesinin kısmen de olsa gerçekleşmesine çok sevindik elhamdülillah!

İslami tesettürüyle Hâkime, Doktor, Avukat ve Kaymakamlarımızı gördükçe Allahımıza daim hamd ediyoruz!

Okullarımıza Kur’an-ı Kerim, Siyer ve Ahlak derslerinin konulması müjdesinin gerçekleşmesine de hamd ediyoruz!

Deniz, Kara  Hava ve Tren Yolları, Köprüler, Şehir Hastahaneleri, Savunma Sanayi gibi devasa hizmetlerin gerçekleşmesine de seviniyoruz ve takdir ediyoruz!

Dolar ve Faiz Mafyasının saldırılarına tedbir olarak Türkiyemiz öncülüğünde Katar ve Malezya Ülkeleri arasında kurulmasına karar verilen İslami Finans Kurumun müjdesine de çok sevindik elhamdülillah!

Atamız Fatih’in emaneti Ayasofya Camii Kebiri Şerifi’nin zincirlerinin kırılarak açılış müjdesinin gerçekleşmesinden dolayı da Allahımıza daim hamd ediyoruz! Ve başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere İktidarımıza da Milli Muhalefetimize de tüm hayırlı hizmetler için teşekkür ediyoruz!

Yeni Yılımızda da aşağıda ancak bir kısmını özetleyeceğimiz yeni müjdeleri büyük bir iştiyakla bekliyoruz!

-Aile birliğini dağıtarak ve ahlaki değerleri yok ederek Devletimizi çökertmek isteyen Haç-Siyon çevrelerin içimizdeki taşeronları eliyle “Kadına Şiddeti Önleme!” ambalajıyla yutturulan LGBT ahlaksızlığının yayılmasını sağlamak için servis ettirilen “Konstantiniyye Sözleşmesi!”nin iptal edildiğinin müjdesini de İktidarımızdan acilen bekliyoruz!

-Tüm Dünya’yı saran İnsanlığı esir alan Korona Virüs Mikrobunun İlacının bulunduğu müjdesini acilen bekliyoruz! Bu iki müjde ve aşağıdaki diğer müjdeler Akdeniz ve Karadeniz’de bulduğumuz Doğalgaz ve Petrol Müjdesinden çok daha önemlidir!

Atamız Sultan Süleyman’ın “Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi!” dediği gibi, Dünya Sağlık Örgütleri içinde bu İlacı ilk defa Türkiye’nin bulması tüm insanlığa büyük bir müjde ve İktidarımızın büyük bir başarısı olacaktır!

-Korona hastalığına karşı alınan tedbirlerle daha da artan ekonomik sıkıntıların ve işsizliğin önüne geçebilmesinin, dolar ve altın oyunlarının bozulmasının en önemli tedbirlerinden olan ve tüm Virüslerden de tehlikeli mikrop Faiz’li kapitalist ekonomiyi terk ederek üretime ve kar-zarar ortaklığına dayalı Faizsiz  İslami Ekonomiye geçilmesi Müjdesini de bekliyoruz! 

-Ayasofya Camiinin açılmasından daha da önemli Haftalık Bayramımız Cuma Günümüzün şartlar olgunlaştığında tatil yapılması müjdesini de İktidarımızdan bekliyoruz!

- 28 Şubat Post Modern Darbesinin mağdur ve mazlumlarının yeniden yargılanması sağlanarak tahliyelerinin müjdesi de bu yeni yılın içinde gerçekleştirilmelidir!

- Mahkemelerden beraat ettiği halde hâlâ görevlerine dönemeyen KHK listesindeki kişiler iyice araştırıldıktan sonra görevlerine iadeleri de İktidarımızdan beklenen müjdelerdendir!

-Yalan yanlış ihbarlarla tutuklu veya tutuksuz yargılanan Fetözede mağdur ve mazlum kardeşlerimizin Onurlarının ve Özgürlüklerinin iadesi için müjdeli adımların atılmasını da bekliyoruz!

- Libya’da ve Akdeniz’de akıllı Siyasi diyaloglar ve caydırıcı savunma tedbirleriyle elde edilen başarı müjdelerinin Suriye, Irak, Mısır, Filistin, Arakan ve Türkistan’da sabırla, temkinli ve dikkatli adım siyasetiyle devamını dualarımızla bekliyoruz İnşAllah!

Ve Filistin, Başkenti Kudüs’ü Şerif ve Mescidi Aksa’mızın istiklalinin gerçekleşmesi için şart olan Siyonist İsrail’in imhası müjdesine de Hak ve Adalete dayalı “Yeniden Süper Güç Türkiye!”nin inşasıyla Bir gün mutlaka! kavuşacağız İnşAllah!

Allah (c.c), Milletimizin ve Mazlum Coğrafyanın yüzünü güldürecek müjdeleri gerçekleştirmek için çalışan tüm kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.

Hak, Adalet, İlim, İman ve Terbiyeyle oluşacak ahlak ve İrfan toplumuyla Ülkemizde “İslam Sözleşmesi”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle...

Selâm, sevgi ve duayla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi