Sabri TOPAL

Sabri TOPAL

Acil Müdahale Şart!

Acil Müdahale Şart!

Son haftalardaki kötü futbol ve kazanamama serisini ligde 6 maçtır kazanamayan kendi içinde ve yönetimle sorunlar yaşayan Yeni MALATYASPOR maçını kazanarak atabilirdik.

Üstelik ilk yarı pozisyonumuz yokken kazandığımız penaltı golüyle 1-0 olarak içeri girdik.

Beklentimiz 2.yarı savunmamızı iyi yapacağız,rakip risk alacak bizde pozisyon bulup maçı alacağız.

Maç esnasında maçı anlatan spiker ısrarla Çaykur RİZESPOR'un kalesinde en çok pozisyon gören takım olduğunu anlatıyordu.

Anlaşılan devre arasına böyle girince takımda bir gevşeme oldu.Anlatıcıyı hiç mahçup etmedik.5 dakikada 2 gol yiyerek rakibi rahatlattık.Sonrasında 3.gol Umut BULUT fotoğraf çektirdi.Kareye giren kimse olmadı.Stoperler birbirlerine bakıyor,bizde onlara bakıyoruz.TOMAS hoca nereye bakıyor.

Futbolculuğunda üst düzey oynamış hem ülkemizde,hem kendi milli takımında hemde uluslararası müsabakalarda mücadele etmiş,teknik sorumlumuzun bir takımı bu kadar aciz duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok,haddi de yok.

Bu takımın kadro mühendisliği yanlış.Kadro derinliği yok.Futbol aklı yok.Bu kadar yoklukla bu kadar puan nasıl alınmış?.Şu anda sakat ve cezalı futbolcuların bireysel katkısını unutmayalım.

Aslında yeni oluşmuş takım oynadıkça üzerine koyup gelişmesi gerekiyor.Ancak bizde durum tersi.Bunun nedeni henüz takım olamadık.Yardımlaşma,dayanışma yok.Futbolcular bireysel başarı ve istatiki veriler peşinde.

Tabi sözleşme imzalamak önemli.Oynarsan alıyorsun,oynamazsan alıyorsun,kovulsanda alıyorsun.

Beyler bu kadar olmaz.Bu formayı bu kadar kolay almak olmamalı.

Acil tedbirler alınmalı.Gerçek performansını sergileyemen aklı başka yerde görülen sporcular kadro dışı dahil,ceza verilmedi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Sabri TOPAL Arşivi