Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

“Allah’ın Sevdiği Kullar!”

“Allah’ın Sevdiği Kullar!”

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Sevgili Peygamberimiz (s.a) Efendimiz bir gün sohbet ederken Güzide Ashabına (Allah hepsinden razı olsun): “Allah tarafından sevildiğinizi merak eder misiniz?” diyebuyurunca, Ashab-ı Kiram Efendilerimiz: “Merak etmez miyiz Ya Rasulullah!” diye cevapladılar. Bunun üzerine Sevgili Peygamber (s.a) Efendimiz “Allah tarafından sevildiğimizin birçok işaretleri vardır! Bunlardan biri de Kur’an-ı Kerim’i ne kadar seviyorsanız Allah da sizi o kadar seviyor demektir!”diye buyurdular…

İşte o; okunmasını, dinlenmesini, hükümlerini, helal ve haramlarını severek uygulamamız gerekli olan Kur’an-ı Kerim’de, Allah’ımızın sevdiği kullarından olmamız için belirtilen İlahi ölçüler;

-“Ey Muhammed ben Allah’ı seviyorum diyenlere de ki; Allah’ı seviyorsanız Bana (sünnetime) tabi olun ve benim izimden gidin ki Allah da sizi sevsin!” (Ali İmran S.31)

-“… Kim verdiği sözünü yerine getirirse, emanetine sadık olmak suretiyle kulluk bilinci içinde yaşarsa Allah takva sahibi kullarını sever!” (Ali İmran S.76)

-“Allah’a güven! Çünkü Allah kendisine güvenen mütevekkil Kullarını sever!”(Ali İmran S.159)

-“Mescide gelenlerin amacı sadece kendilerini kötülüklerden temizlemeyi ve günahlardan arınmayı sevmeleridir! Çünkü Allah kötülüklerden ve günahlardan temizlenmeyi seven kulları sever!”(Tövbe S.108)

- “O kulluk şuuru içinde yaşayan Muttaki Mü’minler, darlıkta da bollukta da Allah’ın tavsiye ettiği yerlere harcarlar! Kızdıklarında intikam almaya gücü yettiği halde öfkelerini yutar ve İnsanların kusurlarını affederler! Çünkü Allah, kendisini gördüğünü düşünerek maddi ve manevi iyiliklerde bulunmakta olan muhsin kullarını sever!“ (Ali İmran S.134)

-“Yaptığınızı güzel yapın. Allah işlerini güzel yapanları sever.” (Bakara S. 195)

-“Şüphesiz ki Allah, (günahlardan kaçınmakla beraber, beşerî bir sürçme ile günaha düşmelerinin ardından) tam bir pişmanlıkla tövbe edip, tövbelerinde sebat gösterenlerle, (her türlü günah kirinden) temizlenip paklananları sever.”(Bakara S.222)

-“Şayet Müminlerden iki grub çatışırsa onlar arasında barışı sağlayın! Barıştan sonra iki gruptan biri diğerine haksız şekilde davranırsa Allah’ın buyruğuna gelinceye kadar haksızlık yapan antlaşmaya uymayan tarafla beraberce mücadele edin! Yaptığı yanlışlıklardan haksızlıklardan vazgeçerlerse adil bir şekilde tekrar aralarını bularak barıştırın! Onlara adaletle eşit davranın! Çünkü Allah, Hak ve Adalet hususunda titiz olan Adil Kullarını sever!” (Hucurat S.9)

- “Gerçek şu ki Allah sadece kendi davası uğrunda, sağlam ve yekpare bir bina gibi, kenetlenmiş saflar halinde omuz omuza mücadele eden kullarını sever.” (Saff S.4)

- “Onlar Allah yolunda çektikleri sıkıntılardan dolayı ne korkuya kapıldılar, ne paniklediler ne zayıf düştüler ve ne de kendilerini düşman önünde küçük düşürdüler. Çünkü Allah sıkıntılara göğüs gererek sabreden kullarını sever!”(Al-i İmran 146)

İşte; tüm Mazlum Coğrafyayı ayağa kaldıracak ve kullara kulluğa isyan ettirip, sadece Allah’a kul edecek İlahi Manifesto!

İşte; Din, Vatan ve Aile muhafızı olacak her mü’minde olması gerekli İslami ahlak ölçüleri!

İşte; Vatanımızı Neslimizi ve Bütçemizi teslim edeceğimiz Siyasi ve Bürokrasi adaylarında aranacak değişmez İlahi ölçülerin en mühimlerinden bir manzume!

Allah’ın sevdiği kullarından olan Hak ve Adalet ilkelerinden asla taviz vermeyen ehil, emin, sadık, temiz, ahlaklı ve sabırlı kadroları bizde sevip seçersek tüm fesad ve fitne tuzaklarını elbirliğiyle yıkabiliriz!

İnşallah haftaya izah edeceğimiz Allah’ın asla sevmediği kullarından uzaklaşıp, Sevdiği kullarıyla kaynaşmamız dileğiyle Allah’a emanet olunuz!

Salı Akşamı saat 20:30’da Akit TV Canlı Yayın programı “Milli Diriliş!”te detaylarını anlatabilmek duasıyla Allah’a emanet olunuz.

El birliğiyle maddi ve manevi çalışmalarımızla oluşacak sadece İslami İlkelere bağlı Bağımsız Türkiye’mizin yeniden dünya nöbetini beşli çeteden alması, Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle ..

Selâm, sevgi ve dua ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi