Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

“Aman Türkiyem yeniden dikkat!”

“Aman Türkiyem yeniden dikkat!”

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selâm olsun! 

Kanayan yaramız Suriye dramının başlangıcında yazdığımız; “Aman Türkiyem dikkat ve İran’a dikkat” başlıklı yazımızda kardeşlik hukukunun gereği uyarılarımızı yapmıştık. Şimdi de; baş terörist Siyonist İsrail’in önderliğinde beşli çete ABD, Rusya ve diğerleri kendi aralarında anlaşarak ülkemize karşı bitmeyen ve bitmeyecek olan oyunlarından bir yenisini daha başlattılar!

“Müslüman, yılan deliğinden iki defa ısırılmaz!” Nebevi uyarısına rağmen üç asırdır onlarca kez ısırıldık maalesef! 1897 yılında İsviçre’nin Basel şehrinde Yahudi Theodor Herzl liderliğinde (Yeni Dünya Düzeni) adıyla planlanan Kudüs merkezli Büyük İsrail İmparatorluğu’nu kurabilmek için önce Birinci Cihan Harbini çıkararak en büyük engelleri Osmanlı Cihan Devleti’ni içimizdeki satılmış hain ittihatçı çeteler eliyle hiç sebepsiz savaşın tarafı yaptırtarak yıktırdılar!

Birinci Cihan Harbi’de ne tetabuktur ki Alman Savaş Gemisine Osmanlı Bayrağı takılarak yine Rusya’nın işgali altındaki Sivastopol bombalatılarak savaşın içine büyük bir oyunla sokulduk!

İki yüz elli bin Şehid vererek Çanakkale’yi geçilmez yapmamıza rağmen müttefikimiz Almanlar yenilince Almanya’yı değil de Anadolu’muzu işgale yeltenmeleri Haçlı-Siyon oyunun büyüklüğünü göstermiyor mu?

Yahudi faşist cani Hitler eliyle İkinci Cihan Harbi çıkarılarak Avrupa’daki İsrailoğullarını korku panikle Filistin’e göçünü sağlayarak 14 Mayıs 1948 yılında küçük İsrail Devleti’ni kurduklarını dünyaya ilan ettiler. İsrail’i BM’de tanıyan ilk ülkelerden biri Rusya olurken, halkı Müslüman olan ülkelerden de İsrail’i ilk tanıyan maalesef CHP yönetimindeki Türkiye oldu!

Siyonist İsrail’in, Arz-ı Mev’ud (Vaad edilmiş topraklar) Planını gerçekleştirmek için bütün güçleriyle şeytani çalışmalarına devam ettiğini asla unutmayalım! Önce Fırat ile Nil nehri arasındaki kutsal topraklarda ilan edecekleri sınırlarını 1991 yılında açıkladıkları BOP (Büyük Orta Doğu) Planıyla, içinde Mukaddes Beldelerimizin de olduğu Fas’tan Afganistan’a kadar 21 Müslüman Ülkeyi kapsayacak şekilde genişlettiler!

Siyonist İsrail’in “Yeni Dünya Düzeni!” ambalajıyla kurmak istediği Büyük İsrail İmparatorluğu ideallerini gerçekleştirmek için de Üçüncü Cihan Harbini çıkarmaya uğraşıyorlar!

Türkiye’mizin senelerdir terörle uğraştırılması, çekiç güçle canavarlaştırılan PKK vb. örgütler, Afganistan, Irak Suriye, Mısır, Yemen, Libya, Tunus vb. ülkelerde estirdikleri sahte baharlarla gelen darbeler ardından savaşlar ve işgaller hep şeytani Siyonist hedefin gerçekleşmesi içindir!

Şunu asla unutmayalım ki komşularımız dahil ülkemize göz dikmemiş hiçbir ülke yoktur! Rusya da tarihi bir motivasyonla Akdeniz’imizi de içine alan Çarlık Rusya İmparatorluğu hayaliyle yaşıyor! İngiltere de uşağı Yunan yoluyla İstanbul ve Anadolu hasretiyle yanıyor! Bütün bu Haçlı-Siyon İttifakı oyunlarını bozacak Osmanlı’nın evladı, maddi ve manevi sahada güçlü bir Türkiye’dir! Kıblesini Roma’dan Kâbe ye çevirmiş bir Türkiye’dir! Ve İsrail’in Yeni Dünya Dümenine karşı yeni Dünya Düzenini kuracak olan da Türkiye’dir biiznillah! Onun için Rusya- Ukrayna savaşında ve Beşli Çete zalimlerinin kendi aralarındaki hiçbir savaşta asla taraf olmamalıyız! 

Sabırla, sükûnetle, emin adımlarla büyümeliyiz! Tahrikçilere ve savaş çığırtkanlarına aldırış etmemeliyiz! Devlet aracını yolcuya göre değil, yola göre sürmeliyiz! Türkiye’miz, olası her türlü kriz ve savaşlarda barışın tesisi için hakemlik yolundan asla ayrılmamalı! Suriye’den ders alarak Emperyalist Avrupa ve ABD tilkilerinin oyununa asla gelmemeliyiz!
Zira; Allah katında gücümüz kadar sorumluyuz.

Bu savaş, Haçlı-Siyon ittifakının ülkemizi savaşa dahil ederek, emin adımlarla hedefine yürüyen Türkiyemizi yarı yolda kalmasını ve gelişmekte olan savaş sanayimize ve ülkemize darbe içinde darbe yapma tuzağıdır!

Üçüncü Cihan Harbini çıkararak, Mekke-i Mükerrememizi ve Medine-i Münevveremizi de içine alan 21 Müslüman Ülkeyi içine alan Büyük İsrail İmparatorluğu’nu kurma planıdır! 

Aman Türkiyem Dikkat! Şimdi İktidar-Muhalefet ittifak zamanı! Ve Türk-Kürt, Sünni-Alevi herkesin kucaklaşması ve birlik zamanıdır! Dayanışma zamanıdır! İstiklal Marşı Şairimizin; “Tükürün Ehlî Salîb’in o hayâsız yüzüne! Tükürün onların asla güvenilmez sözüne” dediği gibi şimdi dikkatli, rikkatli ve uyanık olma zamanıdır! Ve şimdi kavli-fiili duaya ısrarla devam zamanıdır! 

Allahımız, İsmi-i Azam’ı hürmetine Dinimiz, Ülkemiz, Milletimiz ve tüm Mazlum Ümmet Coğrafyası üzerinde oynanmakta olan tüm Şeytani “böl, parçala, yut!” şer planları Rahman planıyla bozsun! Amiin!

Nefsimizde, Ailemizde ve Ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız ve Üç Aylarımız mübarek olsun.

Selâm, sevgi ve duayla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum
Şevki YILMAZ Arşivi