Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

Asker ve Emniyet Birimleri İçinde Paralel Yaşamakta !...

Asker ve Emniyet Birimleri İçinde Paralel Yaşamakta !...

Bunca olaylar ardından şehitlerimizi törenlerle uğurluyor ve ardından tedbir almıyor, bir süre sonra yine aynı pusularla şehitler Rabbime doğru yola çıkarken, yüce devletimi yöneten kurmaylar ne yapmakla meşgul!..

Süper devletler Müslüman olmadıkları halde yıllarca istihbaratlarında CİNLER alemiyle irtibat kurarken, benim T.C. Devletimde LAİKLİĞE AYKIRIDIR ve CİNLER YOK gibi ateist düşüncelerle ne yazık ki ATEŞ hızıyla hareket eden CİNLERDEN faydalanma yoluna bu güne kadar gidilmemiştir dostlarım!..

Lütfen şu ayeti ve sıralanan sözcükleri dikkatle inceleyelim: Lakad halaktül CİNNE vel İNSE illa liyağbudun=Ben CİNLERİ ve İNSANLARI ancak bana İBADET etsinler diye yarattım!.. Cin var değil mi artık!.

Bakınız, CİNLER 1.sırada ve önce onlar yaratılmış ve ardından BİZ İNSANLAR yaratılmış iken, halen CİNLER aleminden başta İSTİHBARAT olmak üzere diğer dallarda yararlanmamak nasıl yorumlanabilir sizce!..

LA ĞAYBE İLLELLAH=GELECEĞİ ALLAH'TAN BAŞKA KİMSE BİLMEZ!. Ayeti ile kim olursa olsun, gelecekten CİNLER bile haber veremez bilelim ama geçmiş ve mevcut durumla ilgili CİNLERİN süper bilgi verdiklerini benim gibi bir çok insan biliyor ve bu konuda yaşadığım sayısız nice canlı olaylara şahidim!..

170 ülkede örgütlenen ama merkezi T.C. Devleti olan ve Müslüman ve saf Anadolumuz halkımızın himmetleriyle palazlanan PARALEL LAWRENS ve KRİPTOLARIN sızmadığı hiç bir kurum yok ki, işte bu İMAM-ABİ-ABLA statüleriyle sempatizanlardan oluşan bu örgütlü teşkilât içinde yer alanlar açıktan HDP'ye oy vermek için halka çağrıda bulunmuşlarsa, işte sizlere verdiğim ip ucuyla bunları tüm teşkilâtlardan bulmak mümkün bilelim!.

İşte bu hain kriptoları temizlemek için CİNLER alemiyle irtibatlı her il-ilçede bilinen uzman hocalar, CİN ile dostluk kuranlar bu işi hemen bitirirler!..

Şüpheli kişilerin yalınız adı soyadları, ana adları ve yaşları ile CİNLERLE DOSTLUK kuran kişilere sorulduğunda kimin ne olduğunu gözünüzün önünde duyunca sizler şaşacak, ama halen bu uygulamalarda bihaber yahut işinize öyle geliyor da bunca vatan-millet ve bayrak aşkıyla cepheye koşanlar topluca kimler tarafından ve nasıl böyle tehlikeli bir ortamda zırhlı araçlar varken OTOBÜSLE hem de Diyarbakır içinde trafiğe ölüme açıktan gönderenler, çıkartanlar acilen mercek altına alınmalıdırlar!.. Bir ton bombayla şehir içinde Polis aracına saldırmak, ancak mükemmel istihbarat sonucudur!.

Ayrıca bu otobüs emniyet müdürlüğünden yola çıkarken, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünde görevli bir kripto, polis aracını PKK'ya bildirmiş ve bunca emniyet görevlimiz bile bile şehit ve gazi olmuştur...

Bunların yanında da 14 sivil vatandaşımız ölü ve yaralı halde iken; İŞTE ACI TABLO ve halen TÖRENLER ardından başsağlığı ile avutuluyoruz!..

-AĞACIN KURDU İÇİNDE İSE, O AĞAÇ ÇİVİ TUTMAZ ey yöneticiler be!.

Başta MİT Başkanımız alanında uzman Hakan FİDAN, askeri ve emniyet istihbarat başkanlarımızın bu konuda önerilerimi dikkate almalarında büyük fayda mülahaza ediyor, şehitlerimizi rahmetle anıyor; yaralılara yüce Rabbim acilen Hz.Eyüp as.'a verdiği şifalardan versin diyorum.

Yeter Allah'ım artık, şu çektiğimiz acı;

Şehitlerin ardından, yetim eş, evlât, bacı;

Bu millet şehidini, yapıyorken baştacı;

Bu acılar son bulsun, bulun artık ilâcı!..

....................

NOT: Şu mübarek CUMA günü tüm şehitlerim için bilenler YASİN, Yasin okuyamayacak olanlar Türkçe Kur'andan okusunlar; hiç değilse BİR FATİHA+ÜÇ İHLÂS+MUAVEZETEYLER okuyup ruhlarına gönderelim!..

Rabbim cennet ülkemi, asker ve polisimi kriptoların şerrinden korusun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi