Ali KÖROĞLU

Ali KÖROĞLU

Bayramdan Geriye Kahve Kaldı!

Bayramdan Geriye Kahve Kaldı!

Değerli okuyucularımız, Bir Ramazanı daha geride bıraktık. Rize Cumhuriyet meydanında yapılan bayramlaşma töreninde tek kelime ile kahve damgasını vurdu.

Daha 1 hafta önce Çaykur doğu ve guneydoğu anadolu bölgesinde 12 ton bedava çay dağıtmışken, Rize Belediyesinin sponsorluğunda yapılan ve özel baskılı teneke kutu içerisinde dağıtılan 40 gr. kahve herkesi olduğu gibi bizi de şaşırttı.

Açıkcası cami çıkısı ve bayramlaşma çadırında vatandaşların eline uzatılan teneke kutuyu ilk gördüğümde güzel bir şekilde Rize temalı bir reklam dedim. Taki kutuyu açana kadar.. İlimizin can simidi (olmazsa olmazı) Çaykur'un stoklarında 110 bin ton kuru çay bulunurken, ilimizin belediye başkanının böyle bir bütçeyi dışarıya aktarması beni çok şaşırttı. Ama ne hikmetse gözlemlerime göre, bugüne kadar takvim ve promosyonda Çaykur ve Rize Belediyesi her daima dışarıyı tercih etmiştir. Belki il menfaatleri doğrultusunda birbirine pay verirler dedim ama huylu huyundan vazgeçmedi.

Meydanda bulunan Çaykur Çay tırında ikram yapılırken, kahve pastasından keşke çaykur nasibini alsaydı.

Bayramlaşmada omuz omuza duran Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, bu ayrıntıyı daha önce farkederek ilimiz için iki kurum adına paylaşım yapamaz mıydı. Tamam kahvenin 40 yıl hatırı var ama ilimizde Çaykur'un 60 yıllık geçmişi bize kahve tattırmasa da olurdu düşüncesindeyim.

Ne diyelim...bundan sonraki promosyonlarda, kurumsal paylaşımlarda bulunulması temennisiyle...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum
Ali KÖROĞLU Arşivi