Abdulkerim YAZICI

Abdulkerim YAZICI

Ben onlara terörist diyemem ;

Ben onlara terörist diyemem ;

Bu başlıkta kullanılan cümlenin sahibi İngiliz değil amerikan değil vs vs yani Türkiye cumhuriyeti toprakları üzerinde bulunmayan bir insan değil peki kim ;

Kim biliyor musunuz Tarık Akan evet aynen isim soy isim benzerliği olan başka birisi değil,

Türkçe isimle kendini adlandırmış bir şahsiyet ( olmadığı kesin )

Bu insan ki insandır eyvallah bunun gibiler bu  ülke topraklarında havasını suyunu teneffüs edecekler kalkıp savcımı öldüren teröristlere onlara öyle diyemem diyecek ve bunu alkışlayan insanlar olacak tebrik eden insanlar var olacak bu ülkede, daha savcımızın kanı kurumadan bunları ağzına alıp bu milletin aklına girme tenezzülünde bulunacaksın hadi canım oradan…….

Arkadaş bu nesil hababam sınıfı ile büyüdü güldü eğlendi. Hala daha da gülüyor eğleniyor. İyi da bu millete bu nankörlüğü yapmak ne demek neyin derdi şu topraklar üzerinde ne gerek vardı bunca acı varken sana hala saygı ile bakabilenler varken (daha gözü açılmamış ne yazık ki ), kullanma kardeşim bu milletin yumuşak tarafını kullanma yazıktır günahtır.

Bir spiker çıkacak terör saldırısını yayınlarken önce terör saldırısı diyecek ardından yok efendim daha yetkililer açıklama yapmadı ne olduğu belli değil diyebilecek, ne zaman ; savcı şehit edilmişken, vah vah vah güzel ülkemin medyasına …….

Ama ben size terörist derim, savcı şehit edildiğinde terörist saldırı mıdır değil midir bilmiyoruz diyen spikere de, ben onlara terörist diyemem diyen oyuncu bozmasına da, adliye de artık avukatlar aranılacak denildikten sonra toplanıp adliyeyi x-ray cihazlarını söküp atan avukatlara da terörist derim arkadaş.

Bu ülkenin refahını bu ülkenin kalkınmasını kıskanıp ellerindeki tüm kozları adiliği, pisliği ortaya koyarak bu milleti ümmetin geri dönüşü olarak gören Müslüman bir topluma yardım edebilecek güce geliyor diye baltalamaya çalışan herkese terörist derim hain de derim…….

Allah ıslah eylesin, biz beddua etmesini öğrenmedik çok şükür. Peygamber Efendimiz (sav) dua ederdi ömrü boyunca biz de ümmeti olarak dua edeceğiz.

 Bu milleti enayi yerine koyup yumuşak taraflarından faydalanmaya çalışan kendini bilmezleri Mevlam ıslah eylesin ve onları doğru yola iletsin. (Amin)

Biz sabretmeye devam edeceğiz , biz inandığımız doğrular üzerine cihat etmeye devam edeceğiz. Bu millete oyun oynayanların oyunlarını bozana dek yazmaya, konuşmaya , bu ülkeyi, ümmeti ayağa kaldırmak için mücadeleye devam edeceğiz. Sizin kurduğunuz tuzaklar varsa ,  وَاللّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينََ ( Ve ALLAH tuzak kuranların en hayırlısıdır. Enfal )    

Olsun be aldırma yaradan yardır.

Sanma ki zalimin ettiği kârdır.

Mazlumun ahı indirir şâhı,

Her şeyin bir vakti vardır.’’ 

Yunus Emre

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum
Abdulkerim YAZICI Arşivi