Sabri TOPAL

Sabri TOPAL

Bu İşler Zor İşler

Bu İşler Zor İşler

Hafta sonu oynanan Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı son saniyede yenilen golle kaybedildi. 0-1

Öncelikle,ifade etmem gerekirki galip gelebilmek için gol atmak lazım.Tabi gol atmak içinde bunun mücadelesini vermek ve çaba göstermek lazım.

Çaykur Rizespor sadece savunma yaparak 1 puan almanın hesaplarını yaptı.Bunuda gerçekleştiriyordu ki ancak,konsantransyon ve dikkatsizlik buna engel oldu.

Bu takımın ligde tutunabilmesi,süperlide kalabilmesi için öncelikle kendi sahasındaki maçları kazanması gerekiyor.

Bunun için rakip kim olursa olsun kazanmak üzerine olmalı.Rakip bunu hissedebilmeli.Ancak bu şu ana kadar pek mümkün görünmedi.

Takım yeni,omurga komple değişmiş.Bunlar doğru ancak.Bu takımın yönetimi ve hocası yeni değil.Geçen yıl aksayan yerler belliydi.Süperlige bu yıl yükselen takımların saha performanslarını gözlemlersek ne demek istediğim anlaşılır.

Kweukenin yavaş yavaş takıma katılması hem hücum gücümüzü artıracak,hemde savunma için rakiplere ciddi bir caydırıcı tehdit olacak.

Milli takım arasını iyi değerlendirmek gerekiyor.

MİLLİ TAKIM ÜZERİNE

Avrupa şampiyonasında sahada ve saha dışında yaşananlar durulmamışken Dünya kupası elemelerinde rezaletler artarak devam ediyor.

Yazık!

Kişisel kaprisler yüzünden futbol konuşmak yerine dedikodu ve magazin konuşuluyor.

Federasyon yönetimi bütün olanları dışardan seyrediyor.

E-BİLET (PASOLİG)

E bilet uygulaması amacı dışında gerçekleşiyor.Artık taraftar değil müşteri mantığı önplana çıkıyor.Bunada Endrüstriyel futbol deniyor.

Bu işler zor işler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Sabri TOPAL Arşivi