Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç.Rizespor'dan Aynı Terane!

Ç.Rizespor'dan Aynı Terane!

’Oturdum Ç. Rizespor için başlık düşündüm… Aynı terane diyeyim dedim ve yazmaya başladım.’’
Ç. Rizespor için bana göre söylenecek çok bir şey yok. Her maçta olduğu gibi bu maçta da oyunun başından sonuna kadar son derece dağınık, ne yaptığını bilmeyen, takım ruhu olmayan, topa sahip olamayan, pas yapamayan, istediğine istediği kadar pozisyon veren, şuursuzca oyun sergileyen vs. vs. vs. bir Rizespor..
 
Liglerde tarihinde oynadığı ve takip ettiğim kadarıyla tüm senelerin maçlarını gözden geçiriyorum; dönüp baktığım da bu sene ki kadar hiç bu kadar kötü bir Rizespor hatırlamıyorum.
 
Ha bu hafta iyi olur, ha gelecek hafta iyi olacak ve de düzelecek diye hep iyimser, hep umutlu olduk. Ama umutlarımız git gide bitti tükendi. Güvendiğimiz dağlara kar çoktan yağdı. Kısacası atı alan Üsküdar’ı geçmek üzere ya da geçti. Biz ise Üsküdar’ın ışıklarını dahi göremiyoruz. O ışığı gören varsa bize de söylesin bizle de umutlanalım.
Bu Rizespor’a ne oldu? Bu soruma cevap arıyorum ama nafile. Gerçi bu günlerde suçlu da aranıyor. Bir fatura kesilecek ama kime? İlk akla gelen ; faturanın teknik heyete kesileceğidir. Ancak;  geçen hafta kendi sahamızda aldığımız mağlubiyet sonrasında basın sözcüsü Aykut Ferah teknik heyete sahip çıkmıştı. Hocamızdan memnunuz, onunla yolumuza devam edeceğiz demişti.
 
Şimdi bu açıklamaların ardından bu hafta da bu takım aynı terane… Bakalım şimdi nasıl bir açıklamada bulunacak, ya da bulunacaklar. Bu saate kadar hiçbir gelişme olmadı. Olabilir de olmayabilir de…
Kısacası: Ç. Rizespor sezon başından beri oynamıyor. Ya da oynayamıyor. Ve yahut ta oynatılamıyor. Yorum sizin.. Bu futbolla Ç. Rizespor için ‘’Abbas yolcu’’ diyebilir miyiz?..
 
Bu futbolla ligde kalabilir miyiz? Sizlere soruyorum. Ben peşinen tedirginim. Sizi bilmiyorum.
İnşallah kötü rüya görenlerden olmayız. Sabretmeye devam edeceğiz.. Ama nereye kadar? Bekleyelim görelim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Orhan YAZICILAR Arşivi