Sabri TOPAL

Sabri TOPAL

Çek Bir Hatay Künefe Üçlük Olsun

Çek Bir Hatay Künefe Üçlük Olsun

Futbolda kazanınca bütün olumsuzluklar unutuluyor. Bugün kazanınca olumsuzlukları, eksiklerimizi unutmadan kazanmanın keyfini sürelim. Önümüze umutla bakalım.

En son kaybedilen Kayserispor maçı sonrası olumsuzlukları sıralamış, BAY geçeceğimiz haftayı en iyi şekilde değerlendirip kazanacağımız bir maçla yeniden başlayabileceğimizi ifade etmiştim.

Sumudica`nın gelişiyle yeni bir ivme kazanabileceğimizi düşünürken, tam aksine takıma uyum sağlayamış,futbolcularla iletişim kuramamış ve dağınık bir takım bırakmış bir hava oldu. Teşekkür edilerek yollar ayrıldı.

Bülent UYGUN, ülkemizi ve yöremizi bilen bizi anlayan futbol adamı. Başlangıçta anlaşılmaz bir tartışma ortamı yaratıldı. Gereksiz bir eleştiri ortamı oluştu. Neyseki uzatılmadı.

Ancak Çaykur Rizespor'da imza atmış göreve başlamış bir futbol adamını ve ekibini desteklemek ve sabretmek gerekiyor.

Hoş geldin Bülent hoca. Şansın ve yolun açık olsun.

Bugün kazanılan bir maç sadece 3 puan olarak değerlendirilmemeli. Yeni bir heyecan, moral ve ümitle geleceğe bakabileceğimizin göstergesi.

Futbolda teknik kadronun elinde sihirli değnek yok. Bir anda her şeyi değişmesini beklemek çok da gerçekçi ve doğru değil. Ancak takımda kaybolan özgüvenin geri gelmesi, takım ruhunun oluşması ve inanç. Bu kısa sürede olabilecek en güzel şey.

Bülent hocanın, maç öncesi hazırlıkları ve soyunma odası konuşması takıma ayrı bir hava kattı. Daha takım gibi takım olduk.

Maça gelince Hatayspor Süper Lig'e ilk kez çıkmasına rağmen kurulan kadro, oynadığı pozitif futbol ve sıralamadaki yeri ile son derece zorlu bir rakip.

Son haftalardaki form düşüklüğünün bu maça denk gelmesi de iyi oldu.

Kontrollü başlayan oyunda gol atanın kazanabileceği bir maçtı. Hatayspor defansının bireysel hatası ve yerleşim sıkıntısını, Skoda, Samudıo ve Boldrin üçgeniyle gole çevirmeyi bildik. Son dakikadaki Gökhan Akkan'ın kurtaşı ile 3 puanı hanemize yazdık.

İlk yarıdaki Hatayspor maçının son dakikasındaki hatasını telafi etmesinin yanında, büyük bir moral kazandık.

Evet kalan 12 maçta en az 15 puan alıp tehlikeli bölgenin dışında kalmanın hesapları yapılmalı. Kartlar ve sakatlıklar önemli. Bugün maçta hakemin takımımıza karşı gösterdiği kart bonkörlüğü anlaşılır gibi değil.

En yakın önümüzdeki Galatasaray maçı olmak üzere, her takımdan puan alabilecek ve kendi evimizde her takımı yenebilecek inanç ve güvenle çıkarsak bu işi başarırız. Önümüzdeki yılın planlamasını yapabiliriz.

Kazanılan maç üç puandan fazlasıdır. Hoşgeldin Bülen Uygun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Sabri TOPAL Arşivi